MILIGRAM SNIMIO DVA NOVA SPOTA!

Autor: J. V.

Zabava

24.11.2017

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtiražniji bend Balkanskog prostora "Miligram" snimio je dva visokobudžetna spota za nove pesme "Amanet" i "Pogrešna noć" u sklopu najave za njihov novi album koji izlazi početkom sledeće godine.

Foto: Promo foto
Miligram

Set od 300 ljudi pod dirigentskom palicom reditelja Ljube i Toxic produkcije ličio je više na Holivudsko snimanje, nego dešavanje u Beogradu i Novom Sadu. Dve filmske priče po scenariju Milija, Coby-a i Vuka Protića koje završavaju na koncertu Miligrama su jedan od najzahtevnijih zadataka u domaćoj produkciji video klipova.

Glavne uloge dodeljene su mladim, talentovanim glumcima Dunji Stojanović i Draganu Sekuliću, koji kroz niz maleroznih situacija na petak 13. završavaju na koncertu Miligrama i pronalaze ljubav svog života.

Pesme "Amanet" i "Pogrešna noć" biće predstavljene 28. novembra na Miligram TvYouTube kanalu, kao i na oficijalnom Fejsbuk i Instagram profilu, zamišljene tako da predstavljaju novi muzički pravac na području Balkana koji će Mili da promoviše kroz spoj najnovijih bitova i elektronike uz zvuke gajdi i trubača. Ovaj novogodišnji poklon takozvanog Srpskog muzičkog čuda Miligrama od dve pesme, trebalo bi da ulepša novogodišnju noć, i kako Mili u šali kaze u uputstvima za upotrebu "Najbolje ih je pustati jednu za drugom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading