NAKON VESTI DA JE LJUBA ALIČIĆ PREMINUO: Otkrivena je PRAVA ISTINA, ono što je pisalo ispod crno-bele fotke POTRESLO JE JAVNOST!

Autor:

Zabava

30.04.2021

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina koja je šokirala sve..

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Ljuba Aličić o lažnoj smrti..

Prošle nedelje na društvenim mrežama pojavila se vest da je Ljuba Aličić preminuo. Na Tviteru je anonimna osoba okačila crno-belu fotografiju pevača i ispod napisala „Legende ne umiru, počivaj u miru”! Odmah se, naravno, digla opšta panika!

„Nisam jedini, i druge kolege su sahranjivali”

– Ljuba se baš potresao, nije mogao da poveruje u to što čuje, jer je hvala Bogu živ i zdrav. Baš se razbesneo, čak je počeo i da psuje. Ubrzo je post nestao, a onda je jedan od tviteraša napisao da je lažna informacija i da je pevač dobro. Nije bilo detalja od čega je navodno preminuo, ništa, sva sreća da se brzo reagovalo. Nažalost, postoje ljudi koji se tako monstruozno igraju po društvenim mrežama – objašnjava izvor STARA, a mi smo pozvali Ljubi koji je bio baš uznemiren:

– Ne znam šta da vam kažem, čuo sam za to, zvali su me zbog te informacije. Dobro sam, nikad bolje, živ, zdrav, i kinesku vakcinu sam primio. Znam da nisam jedini, da su tako i druge moje kolege sahranjivali žive, to su prestrašne stvari – rekao je Aličić za STAR.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading