MARINA SE KONAČNO OGLASILA O RAZLAZU SA DARKOM: Prinuđena sam da zaštitim svoju porodicu!

Autor:

Zabava

30.04.2021

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji proteklih dana bruje o razlazu Darka Lazića i njegove nevenčane supruge Marine Gagić za koju tvrde da se sa sinom preselila u roditeljku kuću u Pećincima nakon jedne žestoke svađe tokom koje je pevač čak potegao i pištolj i pucao u televizor.

RepublikaFoto: instagram.com
Marina tvrdi da su Darko i ona zajedno...

I dok je Darko davao izjave o tome da su  se pomirili i da se Marina vratila u njihovu kuću u Brestaču, Marina je ćutala i bila usnimljena u roditeljksom domu u Pećincima. 

Međutim, pevačeva partnerka sada je odlučila da se oglasi i odgovori na pisanja da je napustila Darka:

- Prvi i poslednji put se obraćam javnosti isključivo zbog toga što sam prinuđena da zaštitim svoju porodicu. Moj nevenčani suprug Darko i ja smo u savršenom porodičnom odnosu. Imamo divno dete koje odgajamo i vodimo računa o tome da ima lepo i srećno detinjstvo. Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja, spekulacije, govorkanja koja kruže po kuloarima, pa mediji na osnovu toga rekla - kazala kroje sebi priče - rekla je Marina za Kurir i dodala:

Foto: instagram.com/gagicmarina
Tvrdi da sa nevenčanim suprugom živi normalno... Marina

- Možda ce neko da se razočara, ali u mojoj i Darkovoj zajednici je sve u najboljem redu. Funkcionišemo savršeno i nema razloga da mene koja nisam javna ličnost bilo ko od paparaca i medija uhodi dok obavljam osnovne životne obaveze. Nisam utučena, ni tužna ili neraspolozena. Mi živimo mirno i lepo kao i svaka druga porodica, a nesuglasice rešavamo kao i svi ostali ljudi. Darko je savršen suprug, otac i nas dvoje se lepo slažemo, volimo i poštujemo. Nema potrebe da nas bilo ko lovi i pravi priče od toga da sam se iselila iz porodičnog doma, kada je to laz. Normalno je da idem kod svojih roditelja, jer mi tako funkcionišemo od početka naše veze. Darko je pevač i poznaje dosta ljudi iz raznih sfera ljudskog društva, ali nikada nije bio umešan u nelegalne poslove, kriminalne grupe , a svaki prekrsaj koji je napravio je i uredno platio. Naša porodica lepo funkcinise i želimo u miru da provedemo predstojece praznike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mozak jok

30.04.2021 10:13

Daj boze da se to za Marinu na ovome zavrsi i da na kraju lakomislenost ne plati glavom, posto je Darko pravi bolid. Zato, devojke, mislite malo i glavom, a ne samo dzepom, jer ozenjeni, sa decom, alkoholicari i narkomani, plus dozivotni invalidi, ma koliko bogati (ili zaduzeni) bili, vam stvarno ne trebaju!

Dule

30.04.2021 13:07

A zašto ovaj, ne znam kako da ga nazovem, nije u zatvoru?