PROBALA SAM IZ ZNATIŽELJE: Zbog težih droga Seka Sablić imala halucinacije!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.04.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Sablić probala je svašta u životu, a sada je progovorila i o upotrebi teških droga.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Od upotrebe teških droga Seki nije bilo dobro...

Popularna glumica Seka Sablić odrastala je u siromaštvu, zbog čega je sebi obećala da će kad odraste biti jako bogata. Njeno obećanje se ostvarilo, a evo šta joj je donelo sa sobom.

Život ove glumice bio je turbolentan, a iako niikada nije pričala o nekim aspektima njenog privatnog života, kao što su ljubav ili porodica, ipak je pričala o tome kroz glumu:

- Nikad nisam dobila ulogu zavodnice. Sad kad pogledam svoje stare snimke i slike, pomislim – “Bože, što sam bila dobra riba”. Nije mi jasno šta mi je falilo, pa mi to nikad nisu dali da glumim. Eto, to nikad nisam bila.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Za sebe kaže da je bila jako dobra riba...

Ono što takođe malo ljudi zna, jeste da je glumica iz čistog hira probala teške droge zbog kojih je imala halucinacije, ona je ovo podelila javno kada je jednom prilikom odgovarala n apitanja za "Blic Puls”.

- Šta je tu tako čudno? To su gluposti i budalaštine! Probala sam iz znatiželje. Živimo u go*nima i svako želi blato. Neko se usudio da me, u mojih 70 i nešto godina, komentariše i proziva da li se bavim drogom ili ne, a ja tu priču poklonim kao anegdotu. Ne treba plivati po đubretu, to je sve što imam da kažem - rekla je Seka tada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading