Melina je oprobana, ona to dobro radi: HARIS DŽINOVIĆ otkrio o SUPRUZI i PARIZU!

Autor:

Zabava

28.04.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni pevač sve o supruzi, Tik Toku i životu u Parizu!

Foto: Promo
Haris Džinović

Haris Džinović otkrio je da mu nedostaje publika, putovanja i spremanja za koncerte, ali i da se nada da će se uskoro sve normalizovati. nakon što se vakcinisao, vrlo je pažnjih i nigde ne ide bez maske.

Pevač se, kako navodi, uželeo publike, a ukoliko u junu krenu nastupi počeće razmišljati i o koncertu. 

- Najmanje 400 dana nisam nastupao. Naravno da mi nedostaje publika, putovanja, spremanje, sve ono uobičajeno što se radi pred koncert i za koncert - kaže Haris i otkriva kakvi su mu planovi:

RepublikaFoto: Promo foto
Tokom pandemije vodio brigu o najbližima... Haris Džinović

- Ako se otvori sad to nešto u junu planiram koncert, šuška se, ali ćemo videti.

Dane tokom pandemije pevač je provodio sa porodicom, vodeći računa kako o sebi, tako i o najbližima.

- Vreme sam provodio relativno izolaciono. Moram priznati, porodica i ja smo se dobrano čuvali. Poprimali smo te vakcine, deca su preležala koronu. Vodim računa, stalno sam sa maskom, svaki izlazak, iako ne izlazim puno. Kad izađem, maska je obavezna- rekao je.

Foto: Promo foto
Njegova supruga... Melina Džinović

Na pitanje kako se nosi sa činjenicom da su mu supruga Melina i ćerka Đina popularne na mreži TikTok, Haris odgovara u svom maniru:

- Ja se ne nosim nikako, one se nose. To je njihova stvar, one to dobro rade i znaju. Melina naročito, ona je oprobana, dete je tek krenulo u to, voli. Šta će biti od svega toga, ne znam, samo da bude normalna priča, ugodno lepo. Nemam bojazni, ona je dosta savesna devojčica, vodi računa o svemu. Već smo se davno dogovorili šta treba, a šta ne treba, šta može, šta ne, šta sme, šta ne sme. To je logičan savet roditelja, e sad hoće li dete poslušati, ko to zna - rekao je pevač za ćerku koja se zabavlja sa fudbalerom Crvene Zvezde Andrejem Đurićem.

Haris je jedan period života proveo u Parizu, a kako kaže, tamo nema gledanja kroz prste kada je posao u pitanju, svi su profesionalni.

Foto: Promo foto
Haris i Melina Džinović

- Jedna kultura i život malo drugačiji nego ovde, ali nikakva velika razlika pravo da vam kažem. Oni su jako precizni, moraju da budu jer ako kasniš nema posla, nema love, ako ne poštuješ neke elementarne stvari, ništa od posla, jednostavno. Tu nema emocije. Kod nas ima malo gledanja kroz prste, kod njih ne - priča pevač i otkriva da je njegov dom na Senjaku koji gradi godinama uskoro spreman za useljenje- istakao je Džinović

Pevač je jednom prilikom otkrio kako je u kuvanju dobar koliko i u pevanju, a kako kaže, razmišljao je da to i dokumentuje na Jutjub nalogu.

- To je bila ideja odavno, koju nažalost nisam realizovao. Postoji mogućnost da se to napravi. Razmišljam u tom pravcu, samo gledamo kako da napravimo da bude malo drugačije od ostalih- zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading