MILICA ISPROZIVALA RADU: Ona je SPECIFIČAN SLUČAJ!

Autor:

Zabava

27.04.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović je izgleda shvatila da od pevanja nema ništa pa je odlučila da počne da kreira i sa Biljanom Tipsarević, suprugom tenisera Janka Tipsarevića izbacila novu modnu liniju.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić, ST/Aleksandar Nalbantjan
Nije mogla da joj parira u pevanju pa bi sada da je oblači... Milica ponovo prozvala Radu

A kao svoju prvu mušteriju navela je koleginicu Radmilu Manojlović, insinuirajući da joj je stilista preko potreban:

- Rada je spescifičan slučaj i nije važno šta će da obuče jer izgleda savršeno. Ona ima ozbiljnu karijeru i ogromnu harizmu. Rado bih joj uradila stajling za modni editorijal ili nastup - rekla je za "Alo" Milica.

Foto: instagram.com
Sad je kreatorka... Milica Pavlović

Ovo nije prvi put da je Pavlovićeva provocirala koleginicu, a pre ovoga Milica je Radu ismevala jer i dalje nije kupila stan već novi automobil:

- Zapravo je istina da vlada ljubav, da vlada harmonija. Rada i ja nikad nismo imale problem, niti ćemo, jer na pitanje kako komentarišeš to što Rada Manojlović nije kupila stan, nego je pre samog stana kupila auto, a ti si kupila stan, ja sam rekla možda je taj auto toliko komforan da devojka može da spava u autu. Naravno, šala - kazala je tada Milica, a njena šala nije se baš svidela Radi koja joj je vratila vrlo brzo kada je na "Zadrugoviziji" prokomentarisala izvođenje pesme "Baja papaja" koju peva Pavlovićeva, a tada ju je izvodila Sanja Stanković:

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Koleginica tvrdi da joj je potreban stilista... Milica

- Nisam primetila razliku između originala i tebe - rekla je Rada bez pardona, a kada je shvatila šta je izjavila, pokušala je da se opravda.

- Problem je što sam ja tada bila dole. Stavljali su mi ozvučenje, bubice i tako dalje i ono što sam ja čula... Ajde sad da se ne lažemo, u pesmi „Baja Papaja“ zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linija da to ne bi mogla Sanja da dočara kako treba - konstatovala je Rada pa pokušala da se izvuče, ali bezuspešno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading