ISPLIVALA SKANDALOZNA TAJNA NINA REŠIĆA KOJU JE KRIO: Brena mu zabila nož u leđa, A ONDA GA ROĐENA ĆERKA DOKUSURILA!

Autor:

Zabava

27.04.2021

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala skandalozna tajna!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić, ST/Dragan Kadić, E-Stock
Sandr i Brena zabile ocu nož u leđa!

Sandra Rešić često u rijalitiju pominje pokojnog oca Nina Rešića, ali ne vodi se onom rečenicom „O pokojniku sve najlepše”, pa čak ni kada je u pitanju njen otac. Nakon izjave da se smejala od šoka kada su joj saopštili da je Nino umro i da joj nikad neće biti žao smrdljivih alkoholičara koji umru, pa čak ni kada je njen otac u pitanju.

Evo šta se desilo između Nina i Brene

Međutim, ono što bi pokojnog Nina najviše povredilo, kako tvrdi njegov nekadašnji prijatelj, jeste što je postala deo Grand produkcije i pokucala na vrata kod Lepe Brene koja ga je za života najviše ponizila.

– Brena je digla nos na Nina zato što nije došao na njen koncert, a otišao je kod Zorice Brunclik. Definitivno je prestala da priča sa njim kada je napustio ZAM. Čak je i sam u jednom intervjuu pričao kako ga je od svih ljudi najviše ponizila Lepa Brena, kada se pred kolegama na aerodromu pravila da ga ne poznaje i ako joj se on uredno javio. Siguran sam da bi bio nesrećan što je njegova ćerka započela karijeru upravo preko njene muzičke kuće. Brena ga je izdala na neki način, a Sandra još više što je pokucala na njena vrata kada je odlučila da se bavi muzikom, zabila je ocu nož u leđa. U ovom rijelitiju nešto često priča o njemu, a nije ga obilazila ni dok je još bio živ. Da nije njegova ćerka, ne bi se ona tako lako progurala – kaže za SVET Rešićev prijatelj.

Nino je u jednom od poslednjih intervjua potvrdio da ne viđa ćerke.

– Alkohol mi pomaže da bar na tren zaboravim na moj jadni život! Zašto bih Sandru opterećivao? Pa ona ima svoj život. Moja najstarija ćerka Sanela je u Americi. A za Tamaru čujem da je dobro, raste…U Nemačkoj je, ne pamtim kad sam je video. Sudbina mojih ćerki je da rastu bez oca. Žao mi je što je tako. Hteo sam normalan život, normalan brak, normalnu porodicu – izjavio je Nino par meseci pred smrt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading