MIRA KOSOVKA OTKRILA TAJNE KOJE SE DUGO SKRIVAJU: Branila sam Džeju i Lukasu da KONZUMIRAJU OPIJATE dok sam ja u društvu!

Autor:

Zabava

26.04.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Kosovka u razgovoru za Srpski Telegraf otkrila estradne tajne.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/tanjug
Mira Kosovka u razgovoru za Srpski Telegraf otkrila estradne tajne.

Mira kaže da se sa koleginicom Mirom Škorić jedno vreme intenzivno družila, pa su se svakodnevno opijale kod Marine Tucaković i njenog supruga Aleksandra Radulovića Fute, dok je pokojnom kolegi Džeju Ramadanovskom i Aci Lukasu branila da pred njom konzumiraju opijate. Mira je otkrila da se danas povukla i živi mirnijim životom jer su joj u jednom trenutku glamur i sjaj slave jednostavno dosadili.

- Posle rata se droga nenormalno koristila u estradnim krugovima, ne znam šta se desilo odjednom. Dešavalo mi se da vidim belu štraftu na stolu dok sedimo svi zajedno i ja onda dunem i oduvam sve. Ispred mene niko nije smeo da šmrče, jednostavno, nisam to dozvoljavala. Terala sam ih dalje od mene kada to rade ili sam im oduvala sve što je bilo na stolu. Mi se skupimo kod Marine i Fute, dođemo Džej, Aca Lukas, Željko Šašić, Željko Joksimović, Mira Škorić i ja, pa se skupimo se i zapijemo. Umeli smo da ostanemo celu noć. Ujutru izađemo flekavi, ne znamo gde bijemo. Jedemo, pijemo, zazamo se, bilo je baš lepo. To je bilo pravo boemsko društvo. Danas živim mirnijim životom. Našla sam mir i osećam se opušteno. Živim onako kako sam oduvek želela. Ne idem više na fensi mesta jer je previše glamura i sjaja bilo u mom životu kroz moj posao. Korona je sada dosta otežala moj život, ali verujem da smo svi u teškoj situaciji.

Ja sam zaslužena za to što je Džej postao zvezde. Marina i Futa su mi živi svedoci

 

 Jesi si zaista toliko pila da su te neke kolege okarakterisale kao alkoholičarku?

- Svi kažu Mira pije. Pizda vam materina, oni piju i drogiraju se i umreše od toga, a ja živa i zdrava. Meni kažu da sam alkoholičarka, a oni najveći narkomani i rospije. Ja sam, kao, teški alkoholičar, a oni svi odoše u tri pi*ke materine. Prvi Džej mi je rekao da mnogo pijem, a vidite gde sam sada ja, a gde je on. Ja sam njega napravila, ali posle toliko godina se to zaboravilo.

Džej mi je rekao da sam alkoholičarka, a vidite gde sam ja, a gde je sada on

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Džej

Hoćeš da kažeš da si ti izmislila Džeja Ramadanovskog, a da li je tebi neko pomogao u karijeri?

- Jesam. Ja sam najviše pomogla Džeju. Živi su i Marina i Futa da vam to potvrde. To je živa istina. Džeki ko Džeki. Šesnaest godina nisam bila tu. Otuđili smo se posle. Što se mene tiče, ja sam uspela preko noći, na bum. Tada su sevali noževi u moja leđa. Skidali su me s televizije. Ja sam radila sa Marinom Tucaković i Futom Radulovićem. Ako nisam uzela pesmu od nekoga ko je nešto u PGP, odmah ti bacaju led pod noge. Marina i Futa su navalili da snimim ploču i oni su mi najviše pomogli. Platili su mi studio i sve troškove.

 Da li je tačno da si molila Marinu da da Džeju pesmu "Zar ja da ti brišem suze"?

- Marinu sam ubedila da uzme Džeja, ona prvo nije htela. Kada me je zvala da čujem kakvu je pesmu napravila, ona je planirala pesmu "Zar ja da ti brišem suze" da da Miroslavu Iliću. I ja joj kažem, kakav crni Miroslav, ovo nije pesma za njega, ovo niko ne može da otpeva bolje od ovog. Pitam je ko ti je ovaj, kaže, ma doveli mi nekoga tamo. Kažem, Marina, ovome da daš ovu pesmu. Otišao je na Mesam i pobedio.

 Saša Popović je i sad ružan kao pas, ali ga svi jure. Pre su to radile zbog "Zama", a sada zbog "Granda"

 Da li su pevači kidisali na tebe kada si se pojavila?

- Nisu jer sam imala uvek jak stav. Nisam tukla pevače, ali muzičare jesam. Jednog sam prebila ko vola. Udvarao mi se, a onda je počeo da me sabotira. Na ozvučenje me namesti, kako god krenem na mikrofon pištanje. Nosila sam štikle tanke. Kad sam ga zgazila, nije znao gde se nalazi.

 Znamo da ti je Zlata Petrović dobra drugarica. Da li je istina da je Saša Popović sekao vene za njom?

- Saša je rezao vene za njom. Sećam se, ona peva negde u Nemačkoj, a Saša i ja u Švajcarskoj. On jadnik celo vreme kuka za njom, kao ker, a ona mu rekla da će doći. Mnogo ju je voleo, ona ga je zezala. Ona je bila mrak. Saša, onakav kakav jeste, dosta pevačica je prošlo kroz njegove prste. Ja mu kaže, gaboru jedan, na šta padaju? Ma i sad je ružan kao pas!

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Saša Popović

 Popović je kao ker kukao za Zlatom, a ona ga je samo zezala

 

 Na šta su padale devojke kada je Popović u pitanju?

- Padale su na "Zam", pa posle da uđu u "Grand". Pa čak su i stare pevačice išle da ih protura i progura. To me i danas nervira kod starijih kolega. Šta se više gurate.

 Kako komentarišeš Veru Matović i njenu pesmu "Miki Milane"?

- Vera ne bi mogla da živi da nije na sceni, a šta će joj to više? Ista je i Lepa Lukić, kao ona.

RepublikaFoto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand
Vera Matović

 

Foto: youtube.com/printscreen

Pisali su da sam bila muško i da sam se operisala!

 Šta te je najviše pogodilo tokom tvoje dugogodišnje karijere. Da li postoji nešto što te je poremetilo?

- Proglasili su me muškarcem koji se operisao da bude žena. Kada sam tek počinjala. Zbog toga što imam specifičnu boju glasa. Te imam drvenu nogu jer ne nosim kratke suknje. Gledalac me je jednom kod Minimaksa uživo pitao da li sam bila muško, a ja podignem vrat i kažem, vidi mi vrat, kako su me lepo izoperisali. Posle me nikada nisu prozivali.

 

Foto: youtube.com/printscreen

Zvali su me da uđem u "Zadrugu"

Rijalitiji su poslednjih godina veoma popularni. Da li bi ti ušla u neki?

- Mene svuda zovu, zvali su me i sada za "Zadrugu". Milica Mitrović se nekada družila sa mnom, volela je da dolazi kod mene. Bila je devojčurak. Zvala me je za "Farmu". Ne postoje pare da uđem tamo. Zamislite da se ja kačim sa ovim facama. Da me neko takav uvredi.

 

Foto: instagram.com/karleusastar

JK se sama blajhala, opalo joj pola kose

 Da li gledaš "Zvezde Granda" i kako komentarišeš žiri, koji je u poslednje vreme u centru pažnje zbog skandala koji ih prate?

- Gledam i ne sviđa mi se kako se Karleuša ponaša prema ljudima, kako preteruje i omalovažava ljude. Ko ti daje pravo? Kako bi njoj bilo da neko njenu decu tako? Ona je zaboravila kakva je bila nekada. Ja je znam kad je počinjala, kada je bila klinka, bila je sasvim OK dete. Imala je svoju lepu plavu kosicu. Pokojna Divna mi se žalila, kaže: "Ona moja luda uzela blanš, pa sama izblajhala kosu i sve opalo, izgorela je celu kosu." I onda je pola kose opalo. Tada se ošišala naćelavo. I dolazi Divna sa posla i ima šta da vidi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading