ALAPAČA VAM OTKRIVA ŠOK DETALJE! Moćnik iz muzičke industrije overio KUMU: Pevačici ljubavnik bio kum na venčanju!

Autor:

Zabava

26.04.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremešni moćnik im je čak bio kum na venčanju, bez obzira na to što je overio kumu pre mladoženje.

RepublikaFoto: Ilustracija: Freepick/Vectorpocket, Republika.rs
Donosimo nove sočne tračeve...

Svakog utorka Republika.rs vam donosi jednu novu priču bez zvaničnih imena da bismo, ako se ikada obelodane te stvari, jednog dana mogli da napišemo: "Jesmo li vam rekli?" U pitanju je nova rubrika našeg portala - Alapača, koja će se pozabaviti lokalnim tračevima iz sveta estrade, sporta, kulture. Nema ko u Srbiji ne voli da tračari, što o komšinici, što o onoj porodici što živi u onoj kući iza onog ugla i tako redom...

Alapača vam i ove nedelje donosi jedan sočan trač!

Dok je bila s njim, nije se mnogo ovajdila, ali je dočekala svojih pet minuta slave

- Jedan vremešni i srećno oženjeni moćnik iz muzičke industrije poznat po brojnim avanturama s pevačicama kumovao je na venčanju jednoj veoma mladoj pevačici u pokušaju s kojom je prethodno bio u kres-šemi. Dok je bila s njim, nije se mnogo ovajdila iako je to bio glavni motiv svim njenim koleginicama koje su pristajale na to da se preko moćnikovog kreveta probiju na estradi. Međutim, kada se u nju ludo zaljubio moćnikov blizak saradnik koji je takođe vedrio i oblačio na estradnoj sceni i ona je dobila svojih pet minuta slave. Udala se za njega i preko noći stekla "zasluženu" popularnost. A vremešni moćnik im je čak bio kum na venčanju, bez obzira na to što je overio kumu pre mladoženje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading