UPLOVILI U NOVI BIZNIS! Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić uzimaju HILJADU EVRA PO KVADRATU?

Autor:

Zabava

26.04.2021

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica sa suprugom rešila dodatno da zaradi!

Foto: e-stock agency
Imaju novi biznis... Millutin Mrkonjić i Ana Bekuta

Po ugledu na mnoge kolege koje su rešile da se okušaju u novim poslovnim poduhvatima, pevačica Ana Bekuta zajedno sa partnerom Milutinom Mrkonjićem navodno je rešila da se upusti u drugačiji biznis.

Prema rečima izvora, oni su navodno pazarili četiri stana u izgradnji u beogradskom naselju Krnjača, koje će preprodati po većoj ceni.

- Kada su kupili stanove, kvadrat je koštao 800 evra. Sada, budući da je zgrada završena a da su u međuvremenu i cene nekretnina skočile, za iste mogu uzeti 1.000 evra po kvadratu, ali i više. Stanovi koje su pevačica i političar pazarili, veliki su i prostrani i svaki ima terasu. Spadaju u luksuzne nekretnine, kako po strukturi tako i po rasporedu, te materijalu od kojeg su pravljeni. Umesto parketa, podovi su od mermernih pločica, a kuhinje i kupatila su od najfinijih italijanskih materijala - ispričao je izvor.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Ana Bekuta sa suprugom Milutinom Mrkonjićem...

Kako se dalje tvrdi, četiri stana koje su pevačica i njen suprug pazarili ukupno imaju 350 kvadrata, pa bi tako  njihovom preprodajom mogli da zarade i do 100 hiljada evra.

- Ako budu prodavali stanove po 1.000 evra po kvadratu, zaradiće 70.000 evra, međutim ako dogovore malo veću cenu, ta će zarada biti znatno veća, pa čak i do 100.000 evra. To zavisi od toga da li će još malo sačekati da cena dodatno poraste, što nije isključeno, budući da je zgrada na odličnom mestu i blizu Pančevačkog mosta. Brzo se stiže do grada, a smeštena je u mirnom delu beogradskog naselja Krnjača - dodao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading