VOJAŽ PROGOVORIO O VEZI SA ŽENOM OD SULTANA: Ona je mene ostavila, nije mi bilo ni malo prijatno!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.04.2021

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž je otkrio da li je u vezi, pa progovorio o odnosu sa Ženom od sultana i Breskvicom.

RepublikaFoto: Youtube/MONDO PORTAL, E-Stock/Časlav Vukojičić
Vojaž je progovorio o odnosu sa Tijanom Em...

Raskid trepera Mihajla Veurovića, poznatijeg kao Vojaž, i pevačice Anđele Ignjatović Breskvice, potresao je region pre nekoliko meseci.

Mladi par bio je u ljubavi nekoliko godina, a onda su naprasno raskinuli, ostavivši fanove u šoku. Vojaž je sada rešio da otkrije detalje raskida.

RepublikaFoto: Printscreen
Dugo su se svi pitali da li ga je varala...

- Nismo zajedno, 100 posto. Nije ni moja ni njena namera bila da delomo javnost, to se desilo među mlađim generacijama. Imam poštovanja prema njoj. Ona je mene ostavila, nije bilo ni malo prijatno. Svemu dođe kraj i tako je i našoj vezi. Ugasila se ljubav i to je istina. Ne čujemo se i istina je da sam joj posvetio pesmu. Sve što sam mogao da joj dam je muzika. Izgubio se sav trag mog znanja o njoj. Trenutno sam sam i nemam devojku- rekao je Vojaž za emisiju "Premijera-vikend specijal", pa se osvrnuo na odnos sa Tijanom Em poznatom po pesmi "Žena od sultana":

RepublikaFoto: youtube.com/Sharan Concept TV
Otkrio je da sa ovom koleginicom ima čist profesionalni odnos...

- Sa njom im prijateljski odnos, prijateljski odnos se svodi na kolegijalnost. Ne možete da znate da li je istina, morate da verujete na reč. Tu nema prostora za bilo šta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading