ŽABAC OTKRIO ŠOKANTNU TAJNU DEVEDESETIH KOJA SE GODINAMA ČUVA: Evo kako je Kristijan JEDINI preživeo od ostalih kriminalaca!

Autor:

Zabava

25.04.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio čuvenu tajnu o Kristijanu..

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Nebojša Tubuć Žabac o Kristijanu..

Nebojša Tubić Žabac, kontroverzni biznismen iz Novog Sada, jedan je od rethih preostalih “žestokih momaka” iz devedesetih koji obitava na našim prostorima, a ovoga puta potkačio je takođe jednog od rethih, koji trenutno učestuje u rijaliti programu “Zadruga”, Kristijana Golubovića

Žabac je izašao iz podzemlja sa pričama od kojih zastaje dah, a neretno iznosi “prljav veš” iz vremena kada se zabavljao sa pevačicama, Ksenijom Pajčin i Gocom Božinovskom, a sada je otkrio detalje o Goluboviću, koji su zanimali mnoge.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Naime, dok su mnogi pripadnici klanova iz devedesetih po zatvorima, ili ubijeni u obračunima, mnogi su se pitali kako je Kristijanu pošlo za rukom da ne bude jedan od njih, a Žabac otkriva da je on bio “sitni lopovčić”:

“Priroda se surovo poigrala sa njim, dala mu je telo gorile, a pamet pavijana! To je čovek koji ima mozak na rezervi, ne zna da razmišlja. Niko ga nije shvatao ozbiljno, zato je i preživeo. On je bio sitni lopovčić koji je glumio ludilo “, ispričao je Žabac u emisiji “Đir sa Memom”.

Kristijan već godinama gradi televizijsku karijeru, učestvujući po rijaliti programima, 2015. na “Farmi” i trenutno u “Zadruzi”. Oprobao se i kao glumac u filmu “Idealan posao”, a snimio je i pesmu “Džek i čivas” sa “Elitnim odredima”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading