SIN VODITELJA I FOLKERKE ZASUKAO RUKAVE I POKAZAO ŠTA ZNAČI BITI ČOVEK: Pevačica preponosna na njega, pa ga hvali na sva usta!

Autor: Republika.rs

Zabava

24.04.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin popularnog voditelja i folk zvezde pokazao je svima kako se postaje čovek!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Preponosni su na sina...

Sin folkerke Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić, već devet meseci sam zarađuje, a ne stidi se nijednog posla.

Naime, Jovan je danas na društvenu mrežu instagram okačio sliku na kojoj je sav blatnjav i zasukanih rukava dok kako je napisao kopa kanal.

- Samo rad - poručio je mladi Jovan, zbog čega je dobio gomilu lajkova na ovoj mreži.

 

 

- Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne- rekla je Zlata, kako prenosi "Kurir" i dodala da njen sin ima gomilu planova za budućnost.

Inače, on već devet meseci radi radi u prodavnici poznatog sportskog brenda u sklopu jednog tržnog centra za platu od 285 evra, iliti oko 33.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading