BEKI BEKIĆ PROGOVORIO O TEŠKOM ŽIVOTU! Zbog velikog siromašta folkerova porodica se rasturila....

Autor: Republika.rs

Zabava

23.04.2021

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Beki Bekić ispričao je emotivnu porodičnu priču od koje će svakome zasuziti oči.

Foto: youtube.com
Beki Bekić ima tešku životnu priču

Pevač Beki Bekić bio je velika zvezda devedesetih godina, a prepoznatljiv je po širokom osmehu koji nije skidao sa lica. Ipak, iza njega krije se tužna priča.

Popularni folker progovorio je o teškom odrastanju i detnjstvu koje nije nimalo lako zbog čega je preranio sazreo.

- Živeli smo veoma siromašno, ali smo bili srećni. Otac je bio kovač, a majka domaćica. Čak je i njemu pomagala dok su moja braća bila mala, i to sa stomakom do zuba. Mom ocu, koji je pravio potkovice, motike i slično, stao je posao kada je fabrika počela da proizvodi, pa su cene pale. Onda smo mi braća počeli da radimo fizičke poslove. Sa sedam godina su mi roditelji kupili svesku i olovku, a već u drugom razredu sam sebi zaradio knjige. Nismo imali džeparac, svaki dinar sam donosio majci. Sa osam, devet godina sam istovarao kamione. Nije bilo toliko teško, to su bili slatkiši, ulje, dobijem crkavicu i odnesem majici da imamo bar za ručak -  počeo je Beki svoju ispovest u emisiji " Pečat u vremenu".

On je dodao i da su njegovi roditelji bili siročići i teško živeli, pa su i oni kao mali prehranjivali porodicu. Beki je progovorio i o braći i sestrama, kao i tome da li je danas sa njima u kontaktu:

- Svi smo se rasturili, ali sam sa svima u kontaktu. Nađe se vremena. Stariji brat živi u Francuskoj, jedan živi u Minhenu, dva brata i dve sestre u Beogradu, ja sam sedmi po redu - rekao je pevač u pomenutoj emisiji. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading