ZAGRLJENI I U SMRTI: Sergej Ćetković potpuno je slomljen zbog preminulih roditelja, a njegove reči teraju suze na oči!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.04.2021

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Ćetković oglasio se danas, pokazavši danas javno da je potpuno slomljen zbog smrti roditelja.

RepublikaFoto: Promo foto
Pevač je potpuno slomljen zbog smrti roditelja...

Roditelji pevača Sergeja Ćetkovića preminuli su pre 40 dana, sa svega nedelju dana razmaka između. Pevača je to potpuno slomilo, a danas se oglasio i svojim rečima rasplakao Srbiju.

Dragica i Slobodan Ćetković, preminuli su od posledica borbe sa korona virusom, a Sergeju je zbog toga bilo izuzetno teško, pa je na svoj Instagram profil okačio sliku i u opisu podelio sa pratiocima bol koju oseća:

 

 

– Koliko god da čovek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli… Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život… Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi… Nema više one koja me donela na ovaj svet i onog ko me voleo, branio i učio životu. Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i pre 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobedili i samu smrt. Odlučili ste da i u večnosti ostanete zagrljeni. Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnoj ljubavi, tužni što vas više nema, a srećni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lepih uspomena. Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj poslednji reli, obori svoj poslednji rekord znajući da te ona čeka tu na poslednjoj krivini, da zajedno nasmejani uđete na vrata raja. Neka vas anđeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je večna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srđan.

 

Dragi moji, Prošlo je 40 dana od iznenadnog odlaska mojih roditelja. Praznina je velika, bol i gubitak prevelik i... Posted by Sergej Cetkovic on Петак, 23. април 2021.

 

Danas se navršilo 40 dana od kada su Sergej i njegova braća ostala bez roditelja, pa se pevač oglasio na fejsbuku, zahvalivši svima na rečima podrške.

– Dragi moji, prošlo je 40 dana od iznenadnog odlaska mojih roditelja. Praznina je velika, bol i gubitak prevelik i pretežak, ali život mora teći dalje. Hvala svima na rečima utehe, saosećanju i molitvama kojima ste bili uz nas. Beskrajno zahvalan, vaš Sergej – poručio je pevač u emotivnoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading