(FOTO) VOJAŽA ZAMENILA SPORTISTOM! Breskvica smuvala fudbalera Partizana!?

Autor: Republika.rs

Zabava

23.04.2021

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Ignjatović uplovila je u vezu sa mladim i perspektivnim sportistom, a izgleda i da je on razlog njenog raskida sa Vojažom

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Breskvica se brzo snašla...

Anđela Ignjatović Breskivica, ne prestaje da privlači pažnju javnosti od raskida sa Mihajlom Veurovićem Vojažom. Do raskida popularne pevačice i mladog repera došlo je, kako se spekuliše zbog drugog muškarca sa kojim je Breskvica bila u kontaktu. 

Prvo se pretpostavljalo da je taj novi dečko reperom Brzi Grzi, jer se pojavila njegova slika na kojoj se navodno video njen kaput. Međutim, kako prenosi "Kurir" ona je zapravo u vezi sa igračem "Partizana" Filipom Stevanovićem, koji je nedavno potpisao ugovor za "Mančester siti", sa kojim se upoznala preko zajedničkog prijatelja. 

RepublikaFoto: Starsport
Nije ni Breskvica naivna...

Breskvica i Filip viđeni su zajedno u jednom Beogradskom lokalu, gde su proveli lepo vreme konstantno se smejući, a kako prenosi izvor za "Kurir", oni će uskoro i zvanično objaviti da su u vezi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading