O`LADILA ME ODMAH! Bajaga ispričao kako se izblamirao kada je prišao sadašnjoj supruzi, sigurno se i vama ovo desilo!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.04.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momčilo Bajagić Bajaga više od tri decenije je u skladnom brakom sa suprugom Emilijom, međutim, sam početak njihove priče nije baš prošao glatko.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Bajaga i Emilija

U periodu kada je "startovao" Emiliju Bajaga je već bio na muzičkoj sceni poznato ime. Verovatno je mislio da neće morati mnogo da se muči u zavođenju svoje drage.

Ipak, priča je išla u potpuno drugom kontekstu, što je poznati muzičar jednom prilikom i ispričao: 

- U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je "o'ladila", jer ko ne izlazi nedeljom? – pričao je Bajaga jednom prilikom "Novostima".

Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam... Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je "truba". Tek posle nekoliko meseci smo "profurali" - ispričao je roker.

Momčilo je govorio i o tajni uspeha svog braka, a posebno u periodu najveće popularnosti kada su njega i ostale članove benda devojke i fanovi saletali sa svih strana: 

O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnela, posebno tih prvih godina naše veze koje su bile najluđe. Nismo mogli da idemo na letovanje negde gde idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bi bili sami. Međutim, od nekuda se pojavilo petoro ljudi koji su samo sedeli i gledali u nas – ispričao je Bajaga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading