IMALA SAM TEŠKE POVREDE, JOŠ ČEKAM PRAVU! Ana Marija progovorila o nasilju koje je pretrpela od Vlade Stanojevića!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.04.2021

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović posle šest godina progovorila je o fizičkom nasilju koje je pretrpela od tadašnjeg supruga, voditelja Vladimira Stanojevića.

Foto: Printscreen/kurir.rs/instagram

Ana Marija Žujović progovorila o batinama koje je pretrpela od Vlade Stanojevića

 

Ana Marija i Vladimir Stanojević  važili su u javnosti za jedan od atraktivnijih parova koji se voleo veoma intenzivno, te su svoju ljubav krunisali i brakom u Las Vegasu.

Međutim, dok je u javnosti sve izgledalo idilično, na društvenim mrežama još lepše, desila se prava agonija.

Ana Marija je tada sve šokirala objavom lica u masnicama i podlivima, tvrdeći da ju je u toku noći pretukao Vlada u njihovom stanu kada je došao pijan kući.

Voditelj je sve to u javnosti negirao, ali ona nije odustajala od tužbe i pokrenula odmah postupak protiv njega  zbog pretpreljnog nasilja. 

Iako je suđenje još uvek u toku, Stanojević je, čim je dobio dozvolu, napustio Srbiju i otišao u Ameriku gde i danas živi. 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/RTV Pink Official
Nakon batina, Ana i Vlada suočili su se u emisiji, gde je on negirao krivicu

Sada je Ana Marija Žujović progovorila o postupku koji traje, ali i celoj agoniji koju je prošla i koja je na nju ostavila veliki trag. 

- Mogu da kažem da je to prošlo davno i da sam trenutno mnnogfo bolje. Prevazišla sam sve to. Dugo nisam videla masnice, sad kad sam pogledala, preseklo me je preko stomaka. Trenutno sam zadovoljna ljudima koji rade na tom predmetu. Mislim da je pravda dostižna, ali zbog pandemije se sve odužilo. Jedva čekam da to bude gotovo i nadam se da će to biti što pre - počela je priču, pa objasnila šta joj je poručio advokat od voditelja: 

-Vladimirov advokat je objasnio da ne može da prisustvuje, ja sam tu sa strane. Ne znam zašto se to odlaže -rekla je ona.

Ana Marija se potom osvrnula na onaj bolniji deo, oživljavanja uspomena na kobno veče kada je pretrpela nasilje:

-Mogu da kažem da sam prevazišla, ali će uvek ostati loše sećanje. S jedne strane sam izašla jača iz svega toga - rekla je Ana Marija za Kurir TV,  a onda se uključio psihoterapeut.

-Da li si osećala sramotu i razmišljala da ne prijaviš policiji -  bilo je pitanje.

- U prvom trenutku sam bila zbunjena, ali uz pomoć porodice i prijatelja ja sam iznela u javnost. Bila sam mlada i zbunjena. Prošlo je kako je prošlo. Imala sam dve teške povrede, to je ustanovio sudski veštak. Kada se to dogodilo prvo sam pozvala mamu. Svim devojkama savetujem da prijave, tek kada sam prošla kroz sve to, shvatila sam sve i koliko sam poruka dobijala i koliko devojaka su prošle kroz sve to. Ne treba da trpe i ćute - zaključila je Ana Marija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading