PLANIRA DA SPISKA 5.000 EVRA KAKO BI VRATILA BORE I SEDU KOSU: Elena Karaman ponovo ŠOKIRA!

Autor:

Zabava

23.04.2021

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Karaman ide na novu intervenciju kako bi izgledala starije!

Foto: instagram.com/elena.karamankaric
Elena Karaman

Bivša supruga Jugoslava Karića navodno se sprema da ode pod nož, a kako bi izvadila silione iz grudi i usana. 

Ta operacija koštaće je čak 5.000 evra.

- Elena se poslednjih godina potpuno vratila sebi, prirodi i odlučila da se odrekne luksuza i materijalnih stvari. S tim u vezi, počeo je da joj smeta i njen fizički izgled, kao i sve operacije koje je radila na sebi - ispričao je izvor blizak ovoj dizajnerki nameštaja.

Prema njegovim rečima, Elena sebe ne doživljava na isti način kao ranije, te želi da izgleda kao sasvim obična žena, sa borama i sedom kosom.

- Elena je već našla kliniku u kojoj će izvršiti operativne zahvate vađenja silikona. Operacija grudi trajaće nekoliko sati, pod totalnom anestezijom i koštaće oko 3.500 evra, dok će joj silikon iz usana izvaditi pod lokalnom anestezijom za sat i po vremena, a to će je stajati dodatnih 1.800 evra - ispričao je navodno blizak prijatelj Karamanove.

Naime, nakon operacija koje je zakazala, planira da se reši i mnogobrojnih tetovaža na svom telu.

- Želi da laserom ukloni sve ono što je po telu šarala ranijih godina i nema nameru ponovo da se tetovira - završio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading