TO NAM JE OBAVEZA: CECA PRIMILA VAKCINU, A EVO ZA KOJU SE ODLUČILA!

Autor:

Zabava

23.04.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović stigla je danas u ambulantu na Sajmu gde je primila vakcinu protiv kovida 19.

RepublikaFoto: Republika.rs
Fanovi je zamoili da se fotografišu pre vakcinacije... Ceca Ražnatović

Ceca je danas u pratnji devojke iz službe za odnose sa javnošću na Sajmu stigla da primi vakcinu, a veliki broj novinara okupio se kako bi zabeležio ovaj trenutak. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Stigla na Sajam...

Pevačica je smireno i bez obraćanja medijima stigla u Halu u kojoj će primiti vakcinu i najpre popunila papirološki deo.

Foto: Republika.rs

A onda je i dobila dozu vakcine što su okupljeni fotoreporteri i zabeležili. Ona se nakon primanja vakcine dobro osećala. 

Okupljenim novinarima Ceca se obratila, a otkriveno je da se odlučila za kinesku vakcinu kompanije Sinofarm:

- Smatram da svaki savesni građanin treba da se vakciniše kako bi pre svega zaštitio sebe, a potom svoju porodicu i ljude koji ga okružuju. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Moramo da shvatimo, zdravstveni radnici polažu ogroman napor kako bi brinuli o našim građanima i to ne smemo nikada da zaboravimo. Smatram da ljudi treba da se vakcinšu i da je to njihova obaveza. Željna sam da se vratimo životu, da imam koncerte, da se veselimo i grlimo! Hajde da se svi potrudimo da to bude što pre - izjavila je pevačica.

Podsećanaj radi, Ražnatovićka je već imala koronu prošle godine u junu, kada i njen sin Veljko. Njih dvoje su se tada dva puta testirali i ustanovljeno je da su pozitivni iako nisu imali jake simptome:

- Na ponovljenom testu Veljko i ja smo pozitivni. Nas dvoje se osećamo dobro, nemamo nikakve simptome. Držaćemo se kućne izolacije, do ponovnog testiranja - izjavila je pevačica tada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading