CEO PARK I POLICIJA TRAGALI SU ZA NJOM: Ove detalje o Jovani Pajić niko nije znao do sada!

Autor:

Zabava

22.04.2021

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jovana Pajić otkrila priču iz svog života.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanapajic
Pevačica Jovana Pajić otkrila priču iz svog života.

Pevačica Jovana Pajić kao devojčica bila je jako radoznala, a pomalo i nestašna, a u emisji je ispričala kako je jednom prilikom čak i policija tragala za njom.

Naime, ona je odlučila je da poseti svoje drugare rome koji su je poveli u njihov dom, a baka koja je tada čuvala, kada nije mogla da je nađe, alarmirala je i državne organe.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanapajic
Jovana Pajić

- Ja sam u parku upoznala nove prijatelje, rome, zaigrali smo se i oni su želeli da mi pokažu gde žive. Ja sam pošla sa njima u njihovu kućicu od kartona i provela prelepo vreme. Taj nizak plafon mi je bio nešto potpuno novo i zanimljivo a u toj igri prošlo je previše vremena, a mene je čuvala baka koja je zvala policiju i ceo park je podigla na noge zato što me nema - prisetila se pevačica svog nestašluka u emisiji Šok Tok i dodala kako kada su je našli baka je vukla do kuće gde je sačekao vaspitno popravni momenat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading