JE*O TE POLIGRAF, TEK ĆEŠ VIDETI: Maca se obrušio na Branislava Lečića, nije mogao da se obuzda!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.04.2021

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj i glumac Dragan Marinković Maca progovorio je o gorućoj temi u javnosti, a to su optužbe za silovanje koje se stavljaju na teret Miroslava Mike Aleksića i Branislava Lečića.

Foto: youtube.com
Maca osuo paljbu po Branislavu Lečiću

Maca je poznat po tome što nema dlake na jeziku i ne preza da javno kaže svoje mišljenje, da li se nekome svidelo ili ne.

Sada je progovorio o temi o kojoj nedeljama već bruju cela javnost, a to su optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao glumac Branislav Lečić.

Evo šta je Dragan Marinković Maca rekao na konto svega što se dešava poslednjih dana u ovom slučaju: 

 

-Koja je razlika između Mike Aleksića, Lečića i rijalitija. I onda kažu – ja znam da je Leka predator, ja znam da je on manijak. A onda vidiš Leku – pobedio sam poligraf, cmok. E onda skontaš, čekaj bre jeste li svi vi u talu? Jesi li ti Leko u talu? Jesu li ljudi spremni na sve samo da budu na naslovnoj stranici, da budu u centru pažnje. Jarane, ako te neko optuži za takvu stvar, pa ne mogu reći evo prošao sam poligraf. Je.o te poligraf. Da li si prošao kod Boga, e to ćemo videti, to ćeš ti sam videti - kaže Maca u emisiji "Balkan info". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

24.04.2021 15:21

Sta hoce taj krmak.Ko njega sta pita.odvratno stvorenje.