JEDNA OD NAJPOŽELJNIJIH SRPSKIH GLUMICA PROGOVORILA O SE*SI SCENAMA! Evo kako zapravo izgleda snimanje vrućih kadrova!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.04.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najatraktivnijih domaćih glumica Ivana Dudić progovorila je o snimanju seksi scena i kako to zapravo izgleda.

Foto: instagram.com
Ivana Dudic

U poslednje vreme sve više domaćih serija i filmova imaju vrele scene seksa, pune strasti, pa neke čak možda i prelaze granice dobrog ukusa.

Mnoge je zanimali kako zapravi izgleda snimanje ovakvih scena, da li oni zaista imaju odnose ili je sve to optička varka, kao i koliko je glumcima prijatno, odnosno neprijatno u ovakvim situacijama.

O svemu tome progovorila je atraktivna Ivana Dudić:

-Moj jedini uslov je taj da bude što manje ljudi u tom trenutku. Znači, samo da budu prisutni samo oni koji su neophodni, a to su kamerman, snimatelj i ako treba reditelj da navodi. Ukoliko se ne snima tonski naknadno, onda postoji mala nelagoda, pa je reditelj tu neophodan da navodi i govori šta da radiš, kako da zabaciš kosu, staviš ruku… To je moj uslov - rekla je Ivana pa dodala: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

- Mislim da sve to zavisi od osobe do osobe. Nije prijatno skinuti se ni pred kolegama, snimateljima, toncima, ali konkretno ja to gledam kao na svoj glumački zadatak. To je moj posao, a moj zadatak je da što bolje dočaram ljubavnu scenu, pa i vođenje ljubavi. Nije mi neki veliki problem da snimam scene seksa, ali postoje glumci koji su naprosto stidljiviji i nije im prijatno, i to je legitimno - izjavila je glumica za IDJTV .

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading