POMIRILE IH LUDAČKE SVOTE NOVCA: Aca Luksa i Kija pojaviće se u OVOJ seriji

Autor: Republika.rs

Zabava

22.04.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas i Kija Kockar pojaviće se u ovoj seriji, a izgleda da ih je honorar pomirio.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen, ST/ D. KADIĆ
Kija i Lukas napokon su zakopali ratne sekire...

Aca Lukas i Kija Kockar navodno su u svađi od kad je pevačicina knjiga  "Moj potpis" bila najprodavanija na sajmu knjiga pre tri godine.

Tom prilikom, Lukas je isprozivao Kiju rečima:

- Koliko ima ta knjiga, dve strane? Koliko strana može da ima knjiga osobe koja se pojavila pre godinu-dve? E Dobrice Ćosiću, e Ivo Andriću! Prevrćete se u grobu! Svet je propao! Ma i njeno pevanje! To njeno bečenje je degutantno.

- Lukas je očigledno bio u alkoholisanom stanju kad je to izrekao - rekla je pevačica izrevoltirano tad.

RepublikaFoto: e-stock
Pevačica je jedva dočekala da nađe novu zanimaciju...

Međutim sada, nakon tri godine, napokon su našli zajednički jezik- novac. Oni će se zajedno pojaviti u seriji  "Aviondžije", za koju će Kija dobiti 12.000 evra da glumi samu sebe, a Lukas čak 56.000 evra. U ovoj sitkom seriji pojaviće se i mnoge druge poznate ličnosti, a kako su se Lukas i Kija osećali povodom snimanja "Aviondžija" rekao je izvor za "Informer":

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Lukas će dobiti 56.000 evra za pojavljivanje u seriji...

- Kija je rado prihvatila da se pojavi u "Aviondžijama", posebno jer se radnja odvija u avionu, a ona je bila stjuardesa. Trenutno nema nastupa, pa je zadovoljna što je zaradila 12.000 evra za dve epizode. Lukas je neko vreme pregovarao sa produkcijom, dok nije postigao cenu koja mu odgovara. Iz ovog projekta izaći će bogatiji za 56.000 evra, a njegova uloga se još uvek piše i pojaviće se u nekoliko epizoda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading