SEVE FOLIRA BRAK ZBOG SUDA! Pevačici mali Keba služi kao adut za dobijanje starateljstva!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zabava

22.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić zbog suda blefira da je u braku s Igorem Kojićem, s kojim od prošlog aprila ne živi na istoj adresi.

Foto: instagram.com/severina
Seve folira bračnu sreću sa Igorom Kojićem

Iako su paparaci portala 24sata.hr nedavno uslikali Igora Kojića dok se iseljavao iz Severininog stana, on je sada, uoči njenog 49. rođendana, snimljen u šetnji centrom Zagreba. Pevačica je u isto vreme na društvenoj mreži objavila staru fotografiju s Maldiva, iz perioda kada je sa suprugom bila najsrećnija, a pored koje je podsetila na svoj 49. rođendan.

- Ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i veru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile - napisala je pevačica u opširnom postu posvećenom svojim godinama.

 

RepublikaFoto: Ilija Vukotić/Printscreen
Milan Popović i Severina biju bitku za starateljstvo

Kako hrvatski portal 24sata.hr navodi, privid bračne idile pevačica pokušava da dočara jer se do kraja maja očekuje presuda o žalbi prema kojoj njeno dete živi s ocem Milanom Popovićem.

Paparaci Igora Kojića nedavno uslikali da se iseljava iz Severininog stana, a sada se šetka centrom Zagreba

- Severina, bukvalno, uoči presude oko starateljstva nad detetom u javnosti pokušava da ispegla narušene bračne odnose. Njoj nikako ne ide u prilog da se sazna da joj je rasturena porodica u kojoj je odrastao njen sin Aleksandar dok je provodio vreme s majkom. Zbog toga joj je Igor Kojić glavni adut za sud, pred kojim nastoji da dokaže da njeno dete i s njom ima porodično okruženje. Pošto su veštačenja i dalje u toku, ona sada na sve načine pokušava da ostavi što bolji utisak na sudu da se ne bi saznalo da je već duže vreme rastavljena sa suprugom. Pogotovo što je Igora uvek navodila kao osobu koja najbolje brine o njenom sinu kada ona ima obaveze, pa je njegovom selidbom bitno promenjeno okruženje koje je predstavljala idealnim za dete - priča dobro upućeni izvor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.republika.android

Podsećanja radi, Severina se žalila na presudu Opštinskog građanskog suda u Zagrebu donesenu u oktobru 2019, prema kojoj njen sin živi s ocem, koji samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta. Kako 24sata.hr navodi, iz Županijskog suda im je rečeno da predmet još nije rešen zbog veštačenja koja su u toku.

 

Seve pokušala da izbriše dete iz Srbije

Inače, Kojićeva je učinila sve i da se maloletnom Aleksandru oduzme srpski pasoš, državljanstvo i boravište u našoj zemlji iako je sama dala saglasnost za to. Razlog tome je, kako je Srpski telegraf već pisao, da ocu deteta uskrati mogućnost da pokrene bilo koji postupak vezan za dete u Srbiji i da sina Aleksandra, bukvalno, izbriše iz Srbije. Severina je, pre nekoliko godina, preko advokatske kancelarije "Turlakov" tražila da se adresa njenog sina, maloletnog Aleksandra Popovića u Srbiji, u Vršcu, pasivizira. Međutim, takav zahtev joj je odbijen od srpskog MUP, s obrazloženjem da svaki srpski državljanin ima pravo da u svojoj zemlji ima prebivalište, bez obzira na to čije drugo državljanstvo ima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading