SVAKOME NEKA SVOJA DELA BUDU NA ČAST: Kaja Ostojić progovorila o tužbi protiv bivšeg supruga!

Autor:

Zabava

21.04.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja otkrila informacije koje je malo ko znao!

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kaja Ostojić i bivšem suprugu!

Gde god da se pojavi, Kaja Ostojić prosto mami poglede prisutnih, a sada je to još izraženije, budući da je svoju liniju dovela do savršenstva.

Razgovarali smo sa popularnom pevačicom, koja nam je otkrila da li planira da sa novim dečkom, fudbalerom Mateom Pavlovićem stane na ludi kamen, ali i kojim biznisom namerava da se bavi.

Nataša Bekvalac je jednom prilikom rekla da se posle tri braka neće više udavati. Budući da i ti imaš tri braka iza sebe, kakav je tvoj stav o još jednoj udaji?

“Ne planiram to zaista. Smatram da je brak devalvirana institucija u današnje vreme, kada malo koji brak opstane, jer niko nikoga neće da trpi. Ranije je bilo sramota razvesti se i žene su to trpele do kraja života, mislim na batine i svakakva čuda. Danas su žene postale mnogo jače, jer su emancipovane, izborile su se za svoj integritet, tako da apelujem na sve da nas više ne spočitavaju (smeh)”.

RepublikaFoto: instagram.com/kaya_ostojic

Jednom prilikom si izjavila da tvoj prvi suprug, sa kojim si dobila ćerku, nikada nije plaćao alimentaciju. Da li povodom toga planiraš da podigneš tužbu protiv njega?

“Ma ne. Da je on u mogućnosti da to ispuni, a nije ispunio, onda bih podigla tužbu. Budući da njegova situacija nije takva, nisam to ni uradila. Kada sam to izjavila, nisam imala u planu da ikoga uvredim, svakom neka svoja dela budu na čast, ali sam samo želela da skrenem pažnju na činjenicu da sam ja sama odgajala svoje dete, zajedno sa svojom porodicom”.

Kakav je tvoj odnos danas sa Džuniorom Džekom?

“Zaista ne bih da pričam na tu temu jer nemam ništa novo da vam kažem”.

Mediji su pisali da ti je sadašnji dečko Mateo kupio stan u Beogradu. Da li je to tačno?

“Nije. Sama sam kupila stan”.

Da li je tačno da si počela da se baviš
novim poslom vezanim za nekretnine?

“Trudim se. To je neki plan za budućnost. Moj otac je arhitekta i mi smo porodično u tom nekom vajbu, tako da i mene to privlači, pogotovo ukoliko se radi o renoviranju nekih starih salonskih stanova, pošto vidim da od ovog pevačkog posla nema neke preterane vajde”.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ

Znamo da si u emotivnoj vezi sa Mateom. Kako bi opisala vaš odnos?

“Kao stabilan. Super nam je i ništa ja tu ne bih menjala”.

Da li bi volela da imaš još jedno dete?

“Zašto da ne. Ja sam još uvek u godinama kada mogu da zatrudnim, ali zaista nisam opterećena time.

Kada si bila deo serijala „Tvoje lice zvuči poznato”, publika je imala priliku da upozna tvoje prave vokalne sposobnosti, za koje su svi rekli da su fantastične. Da li planiraš da se baviš i nekom drugom vrstom muzike?

“Planiram da se bavim pop muzikom. U planu imam neke kavere koje ću da uradim, ali ova korona me je malo omela na tom putu. Trenutno sam više posvećena blogingu i vlogingu, snimam neke
Jutjub videe, pa ćemo da vidimo kakvog će odjeka to da ima”.

Dakle, Kajo, postaješ jutjuberka?

“Pa pazi, u svakom periodu, bila korona tu ili ne, to je jedino sigurno”.

Sa kim bi volela da snimiš duet?

“Najveća želja mi je da snimim duet sa Ališom Kiz”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading