PRESUDIO SEBI VATRENIM ORUŽJEM: Otkriveni svi detalji smrti takmičara iz "Zvezda Granda"!

Autor:

Zabava

21.04.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterija oko smrti Momira Lukovca (24) u potpunosti je rešena, a kako je otkriveno reč je o samoubistvu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Presudio sebi pištoljem... Momir

Njegova dugogodišnja drugarica i koleginica Krstinja Todorović otkrila je sve o informacijama koje je dobila iz Hitne pomoći:

- Ja sam zvala hitnu da proverim da li se to zaista desilo, i dobila sam informaciju da se upucao pištoljem. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gde je živeo sa tom devojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju - rekla je Krstinja za "Srbija Danas".

- Ko zna šta je njega u suštini nateralo na to, ko bi digao ruku na sebe bez nekog jakog razloga? Bio je dobar drug, dobar čovek, jako veseo, kad ste sa njim u društvu to je bila samo šala, to je bilo veselje, pritom talentovan momak pred kojim je bila karijera, sve je imao, čak je imao problem sa kilažom pa je smršao i počeo da brine o sebi, pričao je da će dogodine ponovo na Grand... Sad je za sve kasno... - ispričala je pevačica.

RepublikaFoto: youtube.com/ Lepa Brena, youtube.com/Zvezde Granda
Krstinja otkrila detalje razgovora iz Hitne pomoći...

- Moje kolege kažu, koje su baš sa njim bile juče u studiju kod našeg prijatelja, gde je snimao pesmu, da nije bilo naznaka da to može da se desi. Kažu, "Mi smo snimali pesmu, pripremali se, on se čovek testirao - rekla je ona,

- Iz studija su rekli da je bio sasvim normalnog raspoloženja, nisu mogli da naslute ovako nešto, što se desilo nekoliko sati kasnije - rekla je Todorovićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading