OTKRIVENO ŠTA JE MOMIR JUČE RADIO NEPOSREDNO PRE NEGO ŠTO JE POČINIO SAMOUBISTVO: Ovo su poslednji momenti života pokojnog mladića!

Autor:

Zabava

21.04.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji poslednjih momenata života Momira Lukovca!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Momir Lukovac

Jutros je ceo region zatekla vest da je mladi pevač "Zvezda Granda" Momir Lukovac počinio samoubistvo, potresne posvete prerano preminulom mladiću se nižu već satima po društvenim mrežama, a sada se oglasila njegova bliska prijateljica i koleginica Krstinja koja je otkrila detalje o poslednjim momentima života mladića:

- Moje kolege kažu, koje su baš sa njim bile juče u studiju kod našeg prijatelja, gde je snimao pesmu, da nije bilo naznaka da to može da se desi. Kažu, "Mi smo snimali pesmu, pripremali se, on se čovek testirao"... Sinoć oko osam sati su nam javili... Zvali smo hitnu tamo su nam potvrdili da se desilo samoubistvo, da je Momir Lukovac počinio samoubistvo. Niko ne zna ništa više sve je pod policijom, bila je hitna, uviđaj... - otkrila vidno potrešena Krstinja za Telegraf Jetset.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading