(VIDEO) KARLEUŠA NAPALA POKOJNOG MOMIRA NA POSLEDNJEM NASTUPU: Mladi pevač se pravdao pevačici, JAVNOST U NEVERICI NAKON OVOGA!

Autor:

Zabava

21.04.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena situacija u Grandu, Karleuša napala i pokojnog mladića!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Mladi pevač Momir Lukovac iz Podgorice, učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", tragično je preminuo u 24. godini, a ova vest potresla je njegove kolege. 

Poslednji nastup u "Zvezdama Granda" imao je krajem januara, kada je pevao pesme Saše Matića "Prokleta je violina" i Ace Lukasa "Da me je ona volela", kao i pesme Mileta Kitića.

Pevao je tada u duelu sa kolegom Markom Šišljagićem, a uspeo je da stigne do trećeg kruga takmičenja. Žiri je kroz emisije isticao njegov veliki talenat i predviđali su mu blistavu karijeru.

"Smršaću, majke mi", našalio se Momir i nasmejao sve kada je Jelena Karleuša počela da komentariše njegov nastup.

"Imaš jako lep osmeh. Vidi se da si dobra duša, duhovit, opušten, razdragan... Muški si se izborio sa tremom. Prvi put si ovde, a kao da nisi", rekla mu je tada Jelena i pohvalila ga za savršeno pevanje i emociju, te tražila da oba kandidata, iako imaju isti broj glasova, prođu dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading