PRVA ŽENA GA OPTUŽILA DA JOJ JE UNIŠTIO LICE, DRUGA GA OSTAVILA: Mračna prošlost Žarka Lazića ISPLIVALA NA POVRŠINU!

Autor:

Zabava

20.04.2021

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Žarko Lazić proteklih dana na meti je kritičara zbog izjave da je novinarka i saradnica na njegovom projektu "Kuća od srca", Sandra Denda sama kriva za nesreću koja joj se dogodila i nakon koje je ostala invalid.

RepublikaFoto: printskrin/Jutjub
Mračne tajne poznatog voditelja isplivavaju na površinu... Žarko Lazić

Sve je počelo pre nekoliko dana kada je u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi život izgubila organizatorka poznate emisije Jasmina Mihajlović, nakon čega je Lazić prokomentarisao i udes koji je pre izvesnog vremena imala i Denda. Posle toga, u javnosti su počele da se pojavljuju informacije da je Žarko varao siromašne ljude kojima je pomagao u obnovi kuće.

Humani Žarko izgleda nije toliko human s obzirom na to da je, kako piše Objektiv, Lazić nasrnuo na ženu kojoj je gradio kuću, a potom zbog toga završio i na sudu.

RepublikaFoto: printscreen
Napao i Sandru Dendu...

Kako se spekuliše, Lazić je svojevremeno u vidno alkoholisanom stanju upao na snimanje serijala „Kuća od srca”, kada je iz zasad nepoznatog razloga fizički nasrnuo na gospođu čiju je kuću tada gradio.

O Žarkovom neprofesionalizmu govorio je i jedan saradnik na njegovoj emisiji, koji je otkrio da je poznati voditelj mnoge "zavrnuo":

- Ja nisam bio jedini koga je zavrnuo za novac. Da ne pričam o tome da nikoga od nas nije prijavljivao kao zaposlene. U celoj njegovoj produkcijskoj kući samo je on bio legalno prijavljen kao zaposleni, i to zato da bi mogao da preko firme plaća alimentaciju bivšoj supruzi za dete. Inspekcija mu je bila svako malo na vratima firme, a on je to znao i onda nas je zaključavao dok oni ne odu. Tek tada smo mogli da izađemo napolje. On je neviđeni hohštapler i najveći ološ kog sam ikada u životu upoznao. U pravu su kada kažu da to nije kuća od srca. To je samo „fasada” iza koje se ne može pronaći ništa lepo - rekao je Lazićev bivši saradnik.

Inače, Žarka je i prva supruga, Ksenija prijavila za zlostavljanje:

- Volela sam ga mnogo, međutim, on je izlazio, vraćao se kući pijan, nije ga bilo po dva-tri dana. Kad bih mu prigovorila, izbijale su svađe i tuče. Zbog njegovih batina sam imala operaciju ispod oka, jer me je gađao plastičnom flašom koja je bila puna- izjavila je tada Ksenija.

RepublikaFoto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand
Bila je udata za Žarka Lazića... Bojana

Posle razlaza sa Ksenijom sa kojom je bio tri meseca u braku i sa kojom ima sina Andriju, Lazić je oženio Bojanu Lazić, aktuelnu voditeljku emisije "Premijera Vikend Specijal" od koje se, takođe, razveo posle sedam godina i sa kojom, takođe, ima sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ela

25.04.2021 04:56

Jeste osoba kojoj ne treba verovati,jednom je uzeo gradjevinski materijal u firmi u kojoj radih...jedva smo mu zivi naplatili silnim zivkanjima.