ĐORĐE I JA ŽIVIMO SAMI: Anastasija priznala da se odvojila od mame Cece!

Autor:

Zabava

20.04.2021

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednica folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović progovorila je o zajedničkom životu sa dečkom Đorđem Kuljićem, kao i o tome da se oseća bolje i slobodnije otkako je primila vakcinu protiv koronavirusa.

RepublikaFoto: ST/P. DIVAC
Počeli zajednički život... Anastasija i Đorđe

Mlada muzička zvezda trenutno s drugaricama boravi u Meksiku, odakle se juče ujutru uključila uživo u jutarnji program TV Prva i govorila o aktuelnostima iz svog života. Ona je potvrdila da je nedavno sa dečkom Ðorđem Kuljićem kupila stan na Dorćolu.

Foto: e-stock agency
Anastasija i Đorđe

- S obzirom na to da je on iz Novog Sada, mi nikad nećemo biti potpuno preseljeni u Beograd. Istina je da smo kupili nekretninu, živećemo malo tamo, malo ovde. Ja sam tako živela i do sada, tako da se meni ne menja mnogo, jedino što ću u Beogradu sada biti s njim, a ne kod kuće. Trudim se da čuvam ljubavni život van javnosti ali, eto, da znate da ćemo u tom stanu živeti sada zajedno Đorđe i ja, sami. Odvojila sam se od mame... I pre toga sam živela i sa drugaricama i sama, tako da sam se navikla na to da sam se odvojila od porodice - objasnila je pevačica, te se osvrnula na situaciju s koronavirusom i otkrila da se pred put vakcinisala, i to kineskom vakcinom:

RepublikaFoto: ST/P. DIVAC
Otmen kraj... U ovoj zgradi će živeti Anastasija i Đorđe

 

 

- Nose se maske u avionu, u hotelu se unutra nose, u lobiju, liftu, a napolju ljudi normalno funkcionišu. Ovde je osećaj kao da nema korone i taj osećaj je vrlo oslobađajući. Osećamo se kao da smo izolovane od cele situacije, niko o tome ne govori, čudno mi je da vidim ljude koji nose maske po ceo dan, biće mi čudno kad se vratim. Vakcinisala sam se i revakcinisala pred Meksiko, posle vakcine sam se osećala skroz normalno. Sada se osećam mnogo bolje jer, kada sam među ljudima, nemam frku da li ću se zaraziti, drago mi je da sam to uradila, apelujem na sve ljude da se vakcinišu. Ništa se ne oseti niti da te pecne, nikakve nus pojave nisam imala, primila sam kinesku vakcinu. Čitala sam dosta o tome pre nego što sam se vakcinisala, imam dosta prijatelja koji su primili i druge vakcine i svi su OK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

22.04.2021 09:15

Nasla decka koji je podseca likom na njejog oca Arkana. Malo bolesno,zar ne?! Psiha je cudo!