TO NIKAKO NEĆU DOZVOLITI: Mirko i Bojana ipak zakazali svadbu, GOCA BOŽINOVSKA NIKAD OŠTRIJA!

Autor:

Zabava

20.04.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska ovo nikako neće dozvoliti!

RepublikaFoto: instagram.com/ bojana_rodic
Mirko Šijan i Bojana Rodić

Goca Božinovska otkrila je da su njen sin Mirko Šijan i buduća snajka Bojana Rodić morali da odlože svadbu iz dva razloga.

Goca jednu stvar neće dozvoliti!

Naime, budući mladenci su prvo odložili svadbu zbog korone, a onda i zbog smrtnog slučaja koji je zadesio njihovu porodicu.

Moj sin nikako da se oženi! Planirao je ranije da pravi svadbu, ali ju je odložio zbog korone, a sada mu je i baba umrla. Biće vremena za slavlje, sada nam nije do toga… Ne mogu da razmišljam o svadbi dok sam u crnini, tek sam sahranila majku. Svi smo bili mnogo vezani za nju. Osećam se kao da je pola mene umrlo, ne mogu da dođem sebi – rekla je Goca za Informer i dodala:

–Sigurno se neće poroditi, a da pre toga ne uzme Mirkovo prezime. Bojani je termin u avgustu, a pre toga će se venčati samo uz prisustvo kumova. Tako su mi rekli, ne mešam se u njihovu odluku. Važno je da se Mirko i Bojana vole – zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading