ŽIVEĆEMO ZAJEDNO: Anastasija iz Meksika prokomentarisala kupovinu nekretnine u Beogradu

Autor: Republika.rs

Zabava

20.04.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović prokomentarisala je vezu sa Đorđem, pa i njihov zajednički život.

Foto: printscreen/instagram.com/raznatovicanastasija
Anastasija ražnatović uživa u Meksiku, ali je je odvojila vremena da prokomentariše svoju vezu sa Đoletom..

Anastasija uživa u Meksiku, ali se jutros uključila u emisiju "Jutro" na televiziji "Prva", pa je prokomentarisala svoju vezu sa Đoletom.

Pokrenute su spekulacije da se Anastasija neće useliti u novi stan na Dorćolu sa svojim dečkom, već će poćeti samostalan život, nakon što je uhvaćena kako uzima stvari, ali ne i dečka, iz Đoletove kuće i Novom Sadu, ali je pevačica to sada demantovala:

- Đorđe je iz Novog Sada nikada nećemo potpuno biti samo u Beogradu..Istina je da smo kupili nekretninu u Beogradu.Živećemo sada zajedno, samo on i ja. Odvojila sam se od mame. Trudim se da čuvam svoj ljubavni život van javnosti, ali eto da znate da ćemo u tom stanu biti Đorđe i ja sami.

RepublikaFoto: e-stock agency
Živećemo zajedno...

Rekla je u emisiji da planira i svašta novo u svojoj muzičkoj karijeri, ali da ne želi da daje neke vremenske okvire, jer joj je pandemija pokazala da ne može sve da se isplanira, pa je sada rešila da uživa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading