UVEK NAVIJAMO ZA NJIH: Malo ko zna da je Sloboda bila u ozbiljnoj vezi pre Vojina

Autor: Republika.rs

Zabava

20.04.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Mićalović i Vojin Ćetković jedan su od najvoljenijih parova na estradi, ali malo ko zna da je malo falilo da se Sloboda uda za drugoga.

RepublikaFoto: E-Stock, ST/Đorđe Kojadinović, Vladimir Lukić
Sloboda je pre Vojina bila u vezi sa njim...

Prelepa domaća glumica Sloboda Mićalović udata je za ozbiljnog srpskog glumca Vojina Ćetkovića. U svakoj seriji u kojoj igraju zajedno gledaoci navijaju da na kraju završe u ljubavnoj vezi. Tako je bilo i kada su glumili u popularnoj seriji "Tajna vinove loze", gde je Sloboda igrala ulogu Vere, a Vojin Vuka.

Međutim, iako su Vojin i Sloboda verovatno najvoljeniji glumački par na estradi, malo ko zna da je Sloboda pre Vojina bila u ozbiljnoj vezi sa jednim rediteljem. Jug Radivojević, reditelj, koji je tad držao Slobodino srce režirao je film "Vrati se Zone", ne pojavljuje se često u javnosti, ali je jednom prilikom u intervju prokomentarisao njegov i Slobin odnos:

 

 

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene i u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading