VERENIK JE OSTAVIO TRUDNU I POKUŠALA JE DA SE UBIJE, A SADA SE PORODILA: Čuvena Hurem, pokazala drugu ćerku, ali ne i MUŽA!

Autor:

Zabava

19.04.2021

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada veoma popularna Merjem Uzerli (37), koja je briljirala u ulozi Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" porodila se drugi put i rodila ćerku.

Foto: instagram.com/meryemuzerlimeryem
Merjem Uzerli

Merjem koja je usred snimanja serije "Sulejman Veličanstveni" zatrudnela sa biznismenom Džanom Atešom doživela je težak nervni slom kada ju je on ostavio nakon što je saznao da je trudna. Merjem je tada pokušala i samoubistvo, ali na sreću u tome nije uspela. 

Ona se nakon nervnog sloma koji je doživela, preselila u Nemačku odakle i vodi poreklo, i tamo se porodila. Merjem koja je tada rodila ćerku Laru oporavila se od traumatičnog iskustva, a sada je objavila fotografiju svoje druge ćerke kojoj su dali ime Lili Koi koju je na svet donela 8. januara.

 

 

Međutim, lepa glumica nije pokazala i oca svog deteta, odnosono svog supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading