ALAPAČA VAM OTKRIVA ŠOK DETALJE: Supruga popularnog pevača u vezi sa ženom!

Autor:

Zabava

19.04.2021

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruže glasine da ga je varala i sa mlađim momcima, te da je za ta neverstva imala od muža zeleno svetlo.

RepublikaFoto: Republika.rs
Donosimo nove sočne tračeve...

Supruga popularnog pevača u ljubavnoj vezi je sa ženom koja je, zajedno sa svojim mužem takođe veoma poznata javnosti.

Uprkos sve češćim glasinama da se razvodi od svoje prelepe supruge, popularni pevač već godinama u javnosti uspeva da sačuva sliku porodičnog čoveka. Ni kada se pričalo da se njegova znatno mlađa lepša polovina viđa sa sebi ravnim mladim momcima, popularni pevač se nije mnogo obazirao za to.

Čak su kružile i priče da je on upućen u njena neverstva, te da može to da razume zbog ogromne razlike u godinama i da je od njega imala zeleno svetlo da nađe sebi zabavu sa strane. Njeno je bilo samo da se u javnosti predstavlja kao smerna supruga, koja podjednako brine o njemu i o deci, što je ona činila sa zadovoljstvom.

Međutim, kada je saznao da se zaljubila u ženu, to je toliko uzburkalo njihov brak da je on istog momenta hteo da se razvede... Jedino zbog čega još uvek glume idilu jeste strah da ne pukne javna bruka.

Kako tvrde njegovi najbliži prijatelji, ovu prevaru joj ne može i neće oprostiti, pa samo čeka zgodan momenat zbog dece da se bez veće pompe okonča njihov dugogodišnji brak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading