NA ESTRADI DAJU BEZOBRAZNU KOLIČINU NOVCA NA SATOVE: Koliko košta tačno vreme?

Autor: Republika.rs

Zabava

19.04.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na estradi može svideti plejada skupih satova, a mi otkrivamo koliko javne ličnosti daju novca da vide tačno vreme.

RepublikaFoto: JUTRO/printscreen, instagram.com/sandraafrika, ST/A.Nalbantjan, Youtube/bakaprase
Oni su dali bezobrazne svota novca na sat...

Jelena Đoković, prošetala je nedavno "AP" sat čija je vrednost, ujedno i gotovo cena jednog stana u Beogradu, 47.000 evra. Iako se pretpostavlja da je ovaj sat Jelena dobila kada je Novak bio zaštitno lice ove marke satova, ovaj Jelenin modni detalj pokrenuo je istraživajne- Koliko koštaju satovi poznatih ličnosti na estradi?

Ima pevača, pa čak i jutjubera koji nose skuplje satove od Jelene, kako piše "Mondo.rs", a posebnu su pažnju posvetili Saši Popoviću, koji ima čitavu kolekciju ovih vrednih modnih dodataka.

RepublikaFoto: JUTRO/printscreen
Ima celu kolekciju skupih satova...

-Saša ima satove koji su vredni i po 40.000 evra. Opsednut je njima. Godinama kupuje satove, ali je nedavno ostao bez dela kolekcije kada mu je u kuću provalio Vojislav Stojčić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže! Tom prilikom je iz Popovićevog sefa nestalo osam modela u ukupnoj vrednosti od 142.000 evra. Bez obzira na to, Sale i dalje ima ubedljivo najviše skupocenih satova na estradi- rekao je neimenovani izvor Informera.

RepublikaFoto: instagram.com/sandraafrika
Pevačica se ne odvaja od svog sata...

Najvredniji model u Cecinoj kolekciji je "roleks dejtona" čija je cena 40.000 evra. Ovaj model njene kolege izgleda jako vole te ga možemo videti i kod Radiše Trajkovića Đanija, čiji sat je koštao 38.000 evra, Marije Šerifović, Saše Kovačevića, Aleksandre Prijović i Sofije Milošević. 

Sandra Afrika se od svog primerka, koji je napravljen od žutog zlata, ne odvaja, te je jasno da jako voli svoj sat, za koji je dala čak 41.000 evra.

Najskuplji sat na estradi ima Baka Prase, koji je za svog "frenk milera" sa 340 dijamanata dao čak 55.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading