NOVA DRAMA U ZVEZDAMA GRANDA! Đorđe David napao Milija: Ti si majstore na teškim drogama; Mili urlao: Šta vam je bre u pi*ku materinu?

Autor: Republika.rs

Zabava

18.04.2021

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" ne mogu nijedne subote da prođu bez drame, sada su glavni akteri bili članovi žirija.

Foto: youtube.com
Brutalne uvrede članova žirija Zvezda Granda

Kao da im nije bilo malo problema zbog diskvalifikacije Vanje Knežević , sada su i međusobno krenuli da se napadaju i prave drame.

Akteri jedne od novijih su Đorđe David i Aleksandar Milić Mili.  Povod je bila Milijeva kandidatkinja Marija Gruevska, koja je u preglasavanju imala jednak broj glasova kao i Vikin kandidat Selim Selimović pa je konačna odluka ko ide direktno u šesti krug, a ko u baraž pripalaSaši Popoviću, piše Kurir.rs

Ovo je iznerviralo Milija.

- Šta vam je bre u pi*ku materinu? Šta je sa vama? Ko je glasao protiv? Ana, Đorđe i Snežana? Brate, pa to je strašno. Ovo je bre bio svetski performans. Ovo je sramota šta radite - vikao je iznervirani Mili.

Đorđe David nije hteo da mu ostane dužan, pa je žestoko uzvratio.

- Ti se drogiraš, kunem ti se. Ti si na drogama majstore, na teškim drogama. Napao me je kao smrt na babu, ne znam koji mu je moj. Ne znam šta mu je - rekao je David.

- Ja se ne drogiram, ja sam vrlo realan i ovo je sramota šta radite. Ne možeš ti da mi pričaš, ti ne možeš da zabodeš jedan i dva, ti ne vidiš ništa, nemaš ukusa, nemaš ništa - odgovorio je Mili Davidu i nastavio:

- To ne može da se poredi, ovo što je Selim pevao je gov...ce naspram pevanja moje takmičarke. Ovo je svetska priča.

David nije hteo da mu oćuti.

- Ako može niko da mi ne upada u reč, a posebno muzički direktor. Ja se izvinjavam, da li je on rekao da je Selim sra*e? - upitao je David na kraju, ali nije dobio odgovor, pošto je Popović rešio da privede kraju ovu agoniju i pošalje Milijevu takmičarku direktno u šesti krug.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading