(FOTO) HARIS NAPOKON OTKRIO ZBOG ČEGA STALNO NOSI ŠEŠIR! Već godinama je deo njegovog stajlinga, a razlog će vas iznenaditi!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.04.2021

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko prati karijeru Harisa Džinovića već dobro zna da iz kuće ne izlazi bez šešira i mnogi su se decenijama pitali koji je razlog za to.

Foto: Promo
Haris Džinović

Haris Džinović decenijama je na muzičkoj sceni i maltene od samog početka uvek, kako na koncertima, tako i na javnim pojavljivanjima na glavi ima ili šešir ili maramu.

Njegove fanove oduvek je zanimao razlog za to, a spekulisalo se da poput pokojnog kolege, Šabana Šaulića, ima probleme sa ćelavosti. On je ovako govorio o tome:

To je isto kada bi Eltona Džona pitali hoće li skinuti naočare. Šešir je deo mog imidža i tako je još od 1978. godine. Razlog tome nije to što nemam kosu, već zato što mi dobro stoji - rekao je pevač pre par godina za domaće medije.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Haris je jednom samo snimljen bez šešira

Da li je to tačno, prosudite i sami s obzirom na to da postoji samo jedna fotografija na kojoj je pevač bez ovog predmeta, za koji tvrdi da ga nosi zbog imidža.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading