UMALO JOJ NAPRAVIO DETE, SVI ZNAJU KO JE ON: Maca Diskrecija o odnosu sa fudbalerom PARTIZANA!

Autor:

Zabava

18.04.2021

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senada Nurkić ispričala pratiocima nove detalje sek*ualnog života!

Foto: youtube.com/AmiG Show
Maca Diskrecija

Maca Diskrecija neretko, na društvenim mrežama, drži predavanja o sek*ualnom životu, prenoseći svoja iskustva.

Sada je otkrila da li je ikada ostala u drugom stanju. 

Naime, jedan od Macinih pratilaca ju je upitao da li joj je neko ikada „svr*io u ribicu“, a Diskrecija je to prvo potvrdila, a potom i pojasnila.

- Moram priznati da jeste. To je bilo slučajno. Imala sam se*s sa fudbalerom Partizana i mislim da svi znaju ko je on, kačila sam ga na mojim društvenim mrežama. U mene je svr*io verovali ili ne, Afro-amerikanac. Naravno, imala sam veliku sreću, nisam pila one tablete da ne zatrudnim - rekla je Maca, a potom dodala:

Foto: printscreen/instagram
Umalo da zatrudni sa njim... Sedrik Gogua

To mi se desilo jednom, on priča engleski, možda me lik nije razumeo, jer ja sam slaba sa engleskim. Ja njemu nisam znala da kažem da on ne svr*i u mene. Možda da sam znala bolje engleski, možda se to ne bi desilo, a možda i bi. Uglavnom tada nisam dobro pričala engleski - odgovorila je iskreno Maca kao iz topa.

Maca je ranije ispričala da je Sedrik Gogua fudbaler Partizana sa kojim je imala se*s, kao i da je on veoma loš u krevetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading