(FOTO) Svi znate hit Nevero moja: Vesna Zmijanac NJEMU je otpevala ljubavnu pesmu, htela je da se UDA!

Autor:

Zabava

18.04.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kome je pevačica Vesna Zmijanac posvetila pesmu "Nevero moja".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Otkriveno kome je pevačica Vesna Zmijanac posvetila pesmu "Nevero moja".

Vesna Zmijanac bila je velika zvezda još u staroj Jugoslaviji, što je i dan danas, a tokom njene dugogogdišnje karijere mnogo se pričalo o njenim ljubavnim romansama.

Naime, javnost je bila upoznata sa trogodišnjim Vesninim brakom sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, a za krah braka optužena je njena koleginica Zorica Brunclik, sa kojom je Kemiš i dan danas u skladnoj bračnoj zajednici.

 

 


Kako je pesmu "Nevero moja" komponovao Kemiš, a koja je i dan danas jedna od Vesninih najvećih hitova, mnogo se spekulisalo da je ona  posvećena upravo njemu. Međutim, pevačica je svojevremeno priznala da je ovaj vanvremenski hit namenjen njenom kolegi Halidu Muslimoviću, u koga je godinama bila zaljubljena.

Vesna i Halid zajedno su načinili prve korake na estradi, a on je osamdesetih bio njena velika ljubava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

 

- Kada je Halid izdao album “Učini bar jedan pogrešan korak”, shvatila sam da je to pesma namenjena meni, nakon čega sam donela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Posle toga sam Halidu posvetila pesmu “Nevera moja bio si ti” -  rekla je Vesna Zmijanac.

Inače, Muslimović je bio zaljubljen i u Zlatu Petrović, ali ona nije u njega.

- Jedno vreme sam kod njega i živela, jer smo mnogo putovali tada, imali smo tri koncerta dnevno. I tada je meni Halid govorio da sam ja njegova neostvarena ljubav, a ja mu kažem: “Čekaj, maco, red je podugačak” - našalila se Zlata.

Halid se, inače, oženio bosanskom pevačicom Adelisom Hodžić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading