Ksenija Pajčin je OVOJ PEVAČICI PROMENILA ŽIVOT: Bila je policajka, a onda rešila da upliva u MUŽIČKE VODE!

Autor:

Zabava

18.04.2021

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dušica Grabović otkrila da joj se suster sa Ksenijom promenio život.

RepublikaFoto: youtube.com
Pevačica Dušica Grabović otkrila da joj se suster sa Ksenijom promenio život.

Pevačica Dušica Grabović jednom prilikom je ispričala da je pokojna Ksenija Pajčin zaslužna za to što je ona odlučila da se bavi pevanjem.

Naime, Dušica je radila kao policajka na aerodromu kada je srela Kseniju, a nakon jednog razgovora sa njom počela je da razmišlja o karijeri pevačice.

Foto: instagram.com/dusicagrabovic
Dušica Grabović

- Ona me je i otkrila, ona je bila inicijator svega. Da nije bilo pokojne Ksenije mislim da ne bih ni počela da se bavim ovim poslom. Na aerodromu me je upoznala kao policajku i toliko je bila oduševljena mojim izgledom… Ja sam imala suknjicu, male potpetice i ona mi kaže: ‘Bože, kako si lepa, zašto ti uopšte radiš u policiji? Da li si mogla da izabereš neki javni posao, da budeš primećena i da maksimalno iskoristiš svoju lepotu?’. Poslušala sam je, tad je bio i Vlada Perović bivši muž Lepe Lukić, on mi je dao vizitkartu i ja sam ga posle mesec dana kontaktirala i počela da nastupam sa bivšim bendom Ane Nikolić - ispričala je Dušica u emisiji Ekskluzivno.

- Ksenija je htela mene u svojoj grupi: ‘Ako ne pevaš onda ćeš da igraš kod mene, šta ćeš u policiji?’. Bila je jako drago stvorenje i jedna od najlepših žena na našoj estradi - zaključila je Grabovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading