UDALA SE SA 16 GODINA I DOBILA DETE, SA MLAĐIM PARTNEROM! Pevačica se RAZVELA PRE PUNOLETSTVA, a onda je zbog sramote porodice morala OVAKO da se snalazi za novac!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška životna priča jedne od omiljenih pevačica na Balkanu nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

RepublikaFoto: youtube.com
Buran život poznate pevačice

Šemsa Suljaković danas je velika jugoslovenska zvezda narodne i folk muzike. Njen život nije bio nimalo lak, a posebno u tinejdžerskom periodu.

Naime, kako se pisalo, pevačica se udala sa svega 16 godina i to za godinu dana mlađeg dečka. Oni su čak i dobili sina Almira. Međutim, kako su bili premladi za brak, ova ljubav nije potrajala ni dve godine kada su se razveli. Tako je Šemsa ostala samohrana majka i pre punoletstva. Kako je potekla iz malog mesta, tada je razvod bio velika sramota za celu porodicu, te je morala sama da počne da se snalazi za egzistenciju.

Ona nije mogla da se vrati u porodični dom, već se sinčićem nekako snalazila, sve dok joj jedna poznanica nije pružila slamsku spasa. 

 

 

Na nagovor svoje komšinice Sene i njenog supruga harmonikaša jedne večeri je sa njima izašla u kafanu. Sena je počela da peva, a Šemsa je sedela za stolom i pevušila sa njom, ne shvatajući da se na tom stolu nalazi mikrofon i da može da je čuje cela kafana. Svi su se odmah oduševili njenim neverovatnim talentom. Time je zvanično i počela njena karijera. 

Godinama je radila na svom talentu, da bi s godinama postala jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike u nekadašnoj Jugoslaviji. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading