(FOTO) MILICI TODOROVIĆ NAKON OPERACIJE TOTALNO UNAKAŽEN NOS: Pevačica uslikana kada se nije nadala i ZGRANULA JAVNOST PRIZOROM!

Autor:

Zabava

17.04.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milici totalno uništen nos nakon operacije!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
MilicI Todorović uništen nos!

Mlada pevačica Milica Todorović koju narod obožava otkako se pojavila na estradnom nebu nedavno se podvrgla korekciji nosa.

Naime, Milica se odlučila na ovaj korak zbog kako ona kaže zdravstvenog razloga koji je joj je u velikoj meri ometao karijeru. Tvrdila je da se podrvgla ovoj operaciji jer je imala problem sa devijacijom i sinusima, a ne zbog toga što se priklonila trendu starleta i estradnjaka koji svako malo seckaju noseve zbog estetike.

Novim nosićem je ponosno pozirala i šepurila se gde god se pojavljivala, ali sad je isplivala fotka koja je do te mere jeziva, da se svi pitaju da li je operacija zaista uspela kako treba.

Naime, na slikama je pravila čudne grimase dok se smejala te je bilo više nego evidentno da joj se pri svakom pokretu smežura samo jedna strana nosa te da izgleda jako unakaženo i deformisano.

Sliku pogledajte u prilogu ispod: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marijana

18.04.2021 07:02

Grimase nemaju samo plasticne lutke i barbike!Zene i muskarci imaju bore i smezura im se koza na vise mesta sa operacijom ili bez...sta hocete da kazete i zasto s.... po svemu?!