OTKRIVENO ČIME SE DANIJELA ŠTAJNFELD BAVILA U PROŠLOSTI! Pre glume, okušala se u ovom neobičnom zanimanju!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.04.2021

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danijela Štajnfeld poslednjih meseci je u žiži javnosti zbog optužbi koje je iznela na račun kolege Branislava Lečića. Sada se polako otkrivaju zanimljivosti iz njenog života koje javnost prethodno nije znala.

Foto: youtube.com/printscreen/N1 youtube.com/printscreen/Hold Me Right Film
Danijela Štajnfeld

 Danijela Štajnfeld pokrenula je pravu buru zbog toga što je  Višem javnom tužilaštvu prijavila glumca Branislava Lečića za seksualno zlostavljanje. Ipak, malo ko zna da je pre nego što se opustila u svet glume vodila sasvim drugačiji stil života.  

Naime, Danijela bavila uzgajanjem kokoški i malina, a onda je upisala studije glume u klasi Dragana Pelevića Peleta.

Glumica je iznela ove zanimljive detalje na svojim profilima na društvenim mrežama: 

 

 

-Prva godina glume u klasi najboljeg nam profesora Dragana Petrovića Peleta. Od mene, profesionalnog uzgajivača kokoški i malina, je napravio pozorišnog, filmskog i kakvog još hoćeš dramskog profesionalca. Nije nas samo učio glumi, učio nas je i dramskoj strukturi, žanru, stilu i estetici do te mere da sam sa tim znanjem mogla da napišem i izreziram ceo dugometražni dokumentarni film, bez saveta ili supervizije kolega. Dan filmske škole mi nije trebao. Pele nam je dao sve moguće umetničke alate potrebne da gradimo svetove, i ovekovečimo ovaj naš. A da, pored mene je najveća šmekerica Petar Benčina. Ljubomorna sam još uvek na dijapazon i slojevitost tvog talenta - napisala je Danijela u opisu fotografije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miodrag iz Peći

16.04.2021 08:09

A zašto ne kaže čime su se bavili otac i majka direktori giganata u Ruskom Krsturu koje su upropastili i pobegli za Izrael. Oni su Tinskini "Roditelji sa poternice"...