OTAC JOJ JE POGINUO NA KOSOVU, A ONDA JE ODLUČILA DA SE ZBOG NJEGA BORI ZA PRAVDU! Životna priča SRPSKE MANEKENKE kao nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.04.2021

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Bojanić je srpska manekenka koja je prva pratilja izbora za mis Srbije 2015. godine. Njena životna priča mnoge je inspirisala.

Foto: instagram.com/bojana.bojanic
Bojana Bojanic

Naime, ova atraktivna lepotica rođena je u Vukovaru 1994. ali je sa porodicom već godinama nastanjena u Novom Sadu.

Bojana Bojanić govorila je svojevremeno o sudbini koju je njena porodica doživela i koliko je to uticala na njene poglede na život.

-Najveća mi je želja da budem inspektor na krvnim deliktima. Odluku sam donela još kao mala, kada sam imala 3-4 godine. Moja mama je u Mup-u, otac mi je Srpski heroj koji je poginuo 1998. godine na Kosovu, bio je pripradnik SAJ-a, branio je Srbiju i to je mene uvek inspirisalo, snaga u toj reči “Bezbednost” – štititi i biti štićen. Želela sam da nastavim njegovim stopama samo malo u drugom smeru. Ne volim nepravdu, a ovo je na neki način i borba za pravdu - rekla je ona svojevremeno u intervjuu za portal  nshronika.rs

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@bojana_bojanic)

 

Bojana je govorila o tome da želi svetsku karijeru u svetu modelinga, ali se ne odriče vodilje da želi da menja svet. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@bojana_bojanic)

 

Inače, Bojana vešto krije svoj emotivni život. Mediji su je povezivali sa nekim poznatim muškarcima poput Ace Živanovića i Šaka Polumente, ali je ona to dematnovala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dzoni Bravo

16.04.2021 00:09

Mislim da nema frajera u Novom Sadu koji nije vodao Bojanu Bojanic i sa kojim ona nije spavala i vodila ga u stan na Grbavici. Ko je malo bolje zna, zna kakva je i na sta je sve spremna. Vuk dlaku ne menja...