CEO SVET UPOZNAĆE SRBIJU: OVAJ poznati voditelj sarađivaće sa Đokovićem

Autor: Republika.rs

Zabava

15.04.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divlju prioradu Srbije prikazaće u punom sjaju kroz novi serijal ove popularne emisije, a Novak Đoković će pomoći u ostvarenju tog cilja.

Možemo li da očekujemo Noleta u novoj ulozi?

Ber Grils, svetski popularan voditelj, sanja da dođe u Srbiju i da na ovim podnebljima snima svoju emisiju "U divljini sa Berom Grilsom".

Nova, šesta, sezona emisije stiže 18. aprila na kanal "National Geographic", a zvezda ovoč šou-a nada se da će moći da snimi jednu epizodu i u Srbiji.

- Smatram da je Srbija neotkriveni biser. Vaša zemlja ima verovatno najspektakularniju neotkrivenu divljinu na svetu. Prelepe planine, reke, jezera. Za mene je ona izazov na koji se već dugo spremam. I koji priželjkujem. Još prošle godine sam dao obećanje da će jedna od epizoda biti snimljena u Srbiji, ali odluka o tome nije samo na meni. Voleo bih da National Geographic uvrsti Srbiju na spisak lokacija za moju emisiju - rekao je Ber za magazin "Nedeljnik" i dodao:

- O srpskoj divljoj prirodi se malo zna. Međutim, bavio sam se istraživanjem, i već sam našao neka zanimljiva mesta koja bih voleo da posetim. Video sam da imate jako zanimljive nacionalne parkove i neke klisure koje su izazov baš po mojoj meri. Smatram da ceo Balkan ima prelepu prirodu. Hrvatska, Slovenija, Bugarska, sve su to prelepe zemlje, koje bi se uz Srbiju uskoro mogle naći na mojoj mapi izazova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oduševljen je srpskom prirodom...

Istakao je da ga u Srbiji oduševljava gostoljubivost, ali i patriotizam i ponos našeg naroda.

- Ono što me oduševljava kod srpskog naroda jeste ta srčana gostoljubivost. Vaši ljudi su jako topli i svakoga dočekuju raširenih ruku i otvorenog srca. To je ono što me privlači i što se retko sreće. Srpska gostoljubivost je naširoko poznata. Ceo region Balkana čine narodi koji su jako ponosni i imaju veoma razvijen osećaj patriotizma i ljubavi prema svojim domovinama. Divno je biti okružen ljudima čiji narodi imaju tako dugu i bogatu istoriju. Uz prirodne lepote, najveće bogatstvo Srbije su njena istorija i tradicija - izjavio je voditelj. 

Njegova najveća želja, pored snimanja u Srbiji, je i da Novak Đoković pristane da snima ovu epizodu sa njim:

- Novak Đoković prema mom mišljenju jedan je od najboljih tenisera i sportista svih vremena. Voleo bih da dođem u Novakovu Srbiju i da tu sa njim snimim jednu epizodu serijala "U divljini sa Berom Grilsom". Osim njegovog urođenog instinkta za borbu i pobedu, kod Novaka cenim i njegovu veliku mentalnu snagu i duhovnu mudrost .

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading