Ana Bekuta se žestoko POKAJALA pa izjavila: NE BIH DA OGOVARAM MRKU!

Autor:

Zabava

15.04.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala zbog čega se kaje, pa uplela i supruga.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Ana Bekuta

Pred snimanje petog kruga takmičarskog programa "Zvezde Granda", Bekuta je prokomentarisala svet šoubiznisa, te istakla da je prinuđena da neguje svoj izgled i izgleda doterano.

Otkrila je i da je u svemu tome podržava njen višegodišnji partner Milutin Mrkonjić

- Potpuno razume moj posao, i da moram da se menjam. Da svaki dan oblačim drugu garderobu, za razliku od njega koji… Hajde da ga ne ogovaram, ali njemu to nije važno. A meni je važno zbog mog posla. I on to razume i ne meša se – kaže pevačica.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Podržava je u svemu... Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Prevačica je jednom prilikom izjavila da, sem zatezanja lica, nikakve estetske korekcije nije radila. A jedan od kozmetičkih tretmana uplatio je upravo njen suprug. 

Pevačica nikada nije previše eksperimentisala sa izgledom, ali 1995. godine se žestoko pokajala, s obzirom da se ofarbala u crno.

Kad sam bila skoro crna. Hteli smo neku tamno smeđu, čokolada boju, ali sam odreagovala čudno i bila sam pretamna za svoj ukus, čak sam se i rasplakala. To je bio šok, ali sam se posle navikla i prijalo mi je – rekla je Ana Bekuta za Grand online.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading