MAJČINSTVO JOJ PRIJA: Ana Nikolić ide na VANTELESNU OPLODNJU?

Autor:

Zabava

15.04.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica želi ćerki da podari brata ili sestru.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Nikolić

Ana Nikolić nedavno je posetila jednu prestižnu kliniku u Beogradu, kako bi se raspitala o procesu zamrzavanja jajnih ćelija.

Naime, pevačica želi da svojoj ćerki Tari podari brata ili sestru, pa se i angažovala na tom polju.

Otkako je u ulozi majke, Nikolićeva se, kako kaže, promenila iz korena. Postala je brižljivija i vodi računa o svakom detalju otkad se rodila Tara. Pevačica je priznala prijateljima da joj majčinstvo prija, te da bi volela da ima još jedno dete, kako njena ćerka ne bi rasla sama. 

Izvor blizak Ani kaže da je pevačica dosta čitala o tome i raspitivala se, a li i da nije još uvek donela konačnu odluku. Takođe je posetila i jednu kliniku u prestonici koja se bavi time i konsultovala se sa stručnjakom. Nikolićeva je, navodno, još uvek neodlučna, a jedan od razloga je i taj što je već prešla 40. godinu, a ženama se preporučuje da to urade do 36. godine. Ipak, stručnjaci su joj rekli da imaju iskustva i sa ženama u petoj deceniji i da je proces vantelesne oplodnje bio uspešan, te da nema razloga za brigu.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Želi još dece... Ana Nikolić

Inače, na ovaj proces se u poslednjih nekoliko godina odlučuje sve više žena koje žele da odlože potomstvo iz različitih razloga. Dobro je poznato da se s godinama plodnost smanjuje, pa je samim tim šansa za trudnoću manja, a krioprezervacija ili zamrzavanje jajnih ćelija je jedan od izbora koji nudi majčinstvo i u kasnijim godinama.

Naime, jajne ćelije se zamrzavaju na temperaturi od minus 196 stepeni Celzijusa i skladište u specijalne kontejnere sa tečnim azotom, gde se čuvaju sve do momenta kada žena odluči da želi da rodi dete. Tada se koriste zaleđene jajne ćelije i kreće se u proces vantelesne oplodnje.

Cena ove usluge zavisi od klinike, a u proseku se kreće od 1.500 do 2.500 evra po godini čuvanja zamrznutih jajnih ćelija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Živojin

15.04.2021 10:53

Da li je to kazala u treznom stanju?

Odgovori 12 0
Vuk

16.04.2021 16:05

Možda bi se neko našao da je besplatno oplodi. Makar u pijanom stanju