LEČIĆEVU ĆERKU NAPALI U CRNOJ GORI: Ani dobacivali da joj je otac SILOVATELJ!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

15.04.2021

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka glumca Branislava Lečića Ana Lečić doživela je neprijatnost u Crnoj Gori kada ju je grupa tinejdžera u ponedeljak uveče prepoznala na ulici, pa počela da je vređa i govori da joj je otac silovatelj!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ana Lečić napadnuta u Crnoj Gori

Kako Srpski telegraf saznaje, u trenutku kada je Lečićeva prolazila s drugaricom pored bašte jednog popularnog kafića u centru Kotora, trojica momaka su počela da skandiraju "Lečić je silovatelj" i "Zatvor za Leku".

- Ana se dogovorila sa drugaricom iz Crne Gore da na nekoliko dana doputuje da bi se sklonila od pritiska koji danima oseća zbog svega kroz šta prolazi njen otac Branislav jer su ga Danijela Štajnfeld i Merima Isaković optužile da ih je silovao. U Beogradu skoro da nije izlazila na ulicu jer su mediji pratili svaki korak njenog oca i porodice. Već nekoliko dana je u Kotoru, a prekjuče su je neki momci vređali jer su je prepoznali na ulici. Šetala je s drugaricom kada su ti gosti kafića, evidentno je bilo da su tinejdžeri, počeli da joj dobacuju: "Otac ti je silovatelj, treba da je u zatvoru, braniš oca siledžiju! Ti si sramota za ženski rod, marš iz Kotora." Ana se nakratko okrenula, pogledala u njih, a drugarica joj je rekla da na to ne obraća pažnju jer su očigledno neki klinci u pitanju - priča za Srpski telegraf izvor koji se našao na licu mesta.

Foto: youtube.com/ Telegraf.rs TV
Ana Lečić


Kako smo saznali, Lekina ćerka bila je potresena zbog svega, ali je pribrano prošla kao da se ništa nije desilo.
- Ani nije bilo prijatno kad je čula šta su joj dobacivali. Videlo se da je takve stvari pogađaju, ali je ostala dostojanstvena. Najgore je bilo što je na šetalištu i u bašti kafića bilo mnogo ljudi, pa su svi gledali u nju. Mediji u Crnoj Gori su redovno prenosili šta se dešava sa Lekom i šta su glumice sve pričale, pa narod sve zna. Ana je već nekoliko puta na Instagramu objavljivala slike iz Kotora. To je malo mesto, sve se brzo čuje, sad već ljudi znaju i gde je odsela - priča nam sagovornik koji nije hteo da mu se ime objavljuje.
Inače, Ana mu je velika podrška još kada je prvi put optužen za silovanje, što je pisala i po društvenim mrežama.
- U mom si srcu, nikada niko neće moći da nas razdvoji. Čekam dan kada će zlo da nestane. Kad se istina pojavi, staviće ogledala na njihova lica i pokazaće kakva su. Kakvu će sramotu da osete. Tišina će postati glasna. S tobom sam na svakom koraku - napisala je Lekina ćerka nedavno na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živojin

15.04.2021 10:54

To čeka decu silovatelja. Nažalost.